4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Ceyhan B.Spor hazırlıklara başladı

Türkiye Bayanlar Basketbol 1. Ligi'nde mücadele eden Ceyhan Belediyespor, lige verilen bir haftalık aranın ardından Botaşspor maçının hazırlıklarına başladı.


Ceyhan Belediye ve Ceyhan Belediyespor Başkanı Hüseyin Sözlü, lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirdiklerini belirterek, "İlk hedefimiz olan Türkiye Kupası'na katılma şansını elde ettik. Bundan sonra ligin üst sıralarına çıkmak için büyük çaba sarf edeceğiz" diye konuştu.
Basketbol şubesini kurarken, yörede bu sporu en üst seviyeye getirme iddiasıyla yola çıktıklarını ifade eden Başkan Sözlü, "Basketbol tarihinde Ceyhan Belediyespor öncesi ve sonrası diye bir milattan söz etmiştik. Bu iddialarımızın gerçekleşmeye başladığını görmek bize mutluluk veriyor" dedi.


Yörede basketbola olan ilgiyi Botaşspor'un başlattığını, ardından Ceyhan Belediyespor, daha sonra Mersin Büyükşehir Belediyesi, son olarak da Tarsus Belediyespor'un devam ettirdiğini anlatan Başkan Sözlü, "Önümüzdeki yıllarda Çukurova'yı basketbol merkezi yapmakla birlikte kupaları da Çukurova'ya getirebiliriz. Bu konuda son derece iddialıyız. Bunun için altyapıya tüm bölge kulüplerimiz en iyi şekilde destek vermelidirler" ifadelerini kullandı. Sözlü, bir marka olan Çukurova'nın tanıtımına Ceyhan Belediyesi ve Ceyhan Belediyespor olarak katkı sağlamaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek, bu sezon ligin ilk 8 takımı arasında 4 Çukurova takımının yer alacağını ve lige damga vuracaklarını da sözlerine ekledi.

İha
Yayın Tarihi : 2 Ocak 2009 Cuma 13:52:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?