3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Ceyhan doğalgaza kavuşuyor

Adana'nın Ceyhan ilçcesinde doğalgaz çalışmalarının en kısa zamanda başlayacağı bildirildi.

Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'yü makamında ziyaret eden Aksagaz firması genel koordinatörü Yaşar Aslan ve müşavir firma Envy'nin yönetim kurulu üyesi Mehmet Canaran, doğalgaz çalışmalarının en kısa zamanda başlayacağını ifade etti.

Ceyhan'da yapacakları çalışmalar hakkında Başkan Sözlü'ye bilgi veren Aslan ve Canaran, bölgenin tamamının 5 yıl içinde doğalgaza kavuşturulmuş olacağını kaydetti.

Aksagaz Genel Koordinatörü Yaşar Arslan, Ceyhan'ın gelecekte enerji merkezi olacağından dolayı çalışmaların kendileri için büyük önem taşıdığını belirterek, yaklaşık 1 yıl içinde Ceyhan kent merkezinde herhangi bir bölgeye doğalgaz verilecek duruma gelineceğini, 5 yıl içinde ise bölge genelindeki imarlı tüm bölgelere bunu yaygınlaştıracaklarını ifade etti.

Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü de, bu çalışmaların daha önce yapılması gerektiğini ve bu konuda geç kalındığını belirterek, "Bundan böyle Aksagaz firması ile ortak hareket ederek Ceyhan'ın bir an önce doğalgaza kavuşmasını sağlamak niyetindeyiz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 24 Ocak 2008 Perşembe 09:54:46
Güncelleme :24 Ocak 2008 Perşembe 09:55:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?