4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Ceyhan TSO'da seçimler yapıldı

Adana’nın Ceyhan ilçesinde ticaret odasında yapılan seçimde 4 yıl süreyle görev yapacak başkan, meclis başkanı ve meclis üyeleri belirlendi.

Ceyhan Ticaret Odası Başkanı Ali Duru, seçimlerinin demokratik bir olgunluk ve ahenk içinde geçtiğini belirterek ticaret odası üyelerine yüksek katılım nedeniyle teşekkür etti.

Duru, “Seçimler, odamıza yakışan bir demokrasi kültürü, dostluk ve olgunluk içinde yapıldı. Biz ekibimizle, aramıza katılan genç arkadaşlarımızla birlikte yine yola devam ediyoruz. Ceyhan'ın ticaret, sanayi ve yatırımlar konusunda öncü bir kent olması için çağdaş, dinamik ve yenilikçi bir kurum olarak çalışmalarımızı aynı şevk ve inançla sürdüreceğiz” dedi.

Ceyhan Ticaret Odası Başkanlığına Ali Duru, yeniden seçilirken, Meclis Başkanlığına Mehmet Ali Toptaş, üyeliklere ise S.Ersin Aktuğ, Mehmet Filik, Hasan Tokuç, Derviş Aydız, Mustafa Kul, Ali Yıldız, Oğuz Öncer, Suat Sobacı, Nurettin Çetiner, Hamdi Kaman, Mustafa Özdemir, Osman Çeşlikli, Servet Çubuk Kasım Önük, Mehmet Ali Toptaş, Mümtaz Akdoğan, Sabahattin Kemik, Cengiz Özal, Şeref Can, Bilal Bozcalar, Ali Uzel, Ahmet Cin, Ahmet Çetin, Halil Eygi, Nadir Şahin, Hakan Bozkurt ve Ümit Açık seçildiler.

iha
Yayın Tarihi : 22 Ocak 2009 Perşembe 13:57:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?