2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Ceyhan'a Kültür Parkı yapılacak

Adana'nın Ceyhan ilçesinde Ceyhan Nehri kıyısındaki 100 dönüm alana Kültür Parkı yapılacak.

Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, yaptığı açıklamada, Ceyhanlıların sosyal ve kültürel aktivitelerini geliştirebilecekleri Kültür Parkı Projesi'nin tamamlanmasıyla birlikte önemli bir projenin Ceyhan’a kazandırılmış olacağını söyledi. Sözlü, “Bu projeyi 600 dönüm olarak yapmayı hedefliyorduk ancak ilk etapta 100 dönümlük alanı projelendirerek hayata geçireceğiz. İnşallah bu projenin geriye kalan diğer kısmını da gerçekleştirmek bizlere nasip olur" dedi.

Sözlü projede, balık lokantası, iki adet aile çay bahçesi, Türk büyüklerin anıtları, masal kahramanlarının heykelleri, 3 bin kişilik amfi tiyatro, çocuk trafik eğitim pisti, çeşitli oyun grupları, paintball (boyama sporu) minyaçukurova müzesi, yel ve iki adet su değirmeni, 200 metre bitki tüneli, 500 araçlık otopark ile piknik alanı bulunduğunu söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Kasım 2008 Perşembe 15:07:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
intense IP: 81.215.182.xxx Tarih : 28.11.2008 09:42:07

Başkan parklarla göz boyamayı bırak daha yolları yapılmayan ve alt yapısı olmayan yollar var önce onları yap seçim uğruna yapmıyacağınız bir şey yok üzülerek söyleyeyim ki bu sene oy yok başkan sana ha unutmadan çevrendeki adamlara da terbiye öğret...