2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Ceyhan’a saha müjdesi

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Uyuşturucu Komisyonu Adana Milletvekili Necdet Ünüvar, Ceyhan’a sentetik çim saha yapılması için 400 bin YTL ödenek çıkarttıklarının müjdesini verdi.

AK Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar, gençlerin kötü alışkanlıklardan korunması için alternatiflerin mutlak surette çoğaltılması gerektiğini belirterek, bu konuda çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini ifade etti.

Spor yapan gönçlerin kötü alışkanlıklardan uzak duracağını bu sebeple mutlaka gençlere spor yapacakları alanları tahsis edilmesi gerektiğinin altını çizen Ünüvar, ” AK Parti hükümeti de bu konuda gece gündüz çalışarak, daha iyi yarınlar için çalışıyor. Şantiye halindeki Adana eski günlerdeki başarılarını yakalayıp geçeceğine de inancım tamdır. Yeni yapılan modern tesisler, Adananın Türkiye’de hatta Avrupa ve Dünya dereceleri de getirecektir “ dedi.

Gençlerin kendileri için çok önemli olduğunu dile getiren Ünüvar şunları kaydetti:
”Gençlerin spor yapmaları için imkânları ve olanakları kullanarak en iyi spor alanları ve tesislerini kurmamız gerekiyor. Bir süre önce Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay ve Adana İl Gençlik ve Spor müdürü Fazlı Bayram Hadi ile Adana’daki eksiklikleri not aldık.

Bu eksikliklerin giderilmesi için hemen düğmeye basıldı. 3 Amatör birde profesyonel takımı bulunan Ceyhan’a ödenek çıkarttık. Ceyhan’a sentetik çim saha için 400 milyar ödenek çıkmış olup hemen çalışmalara başlanacaktır. Bundan dolayı Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay’a teşekkür ediyoruz. Artık Ceyhanlı gençlerimiz kötü sahalarda değil, iyi imkânlarda sentetik çim sahada spor yapacak. Bu da daha yetenekli gençlerimiz yetişmesine vesile olacaktır. Unutulmaması gereken en önemli konu, gençlerine sahip çıkmayan milletler, gelecekte başarılı olamazlar. Başarılı gençlerin yetişmesi içinde mutlak surette gençlerimizin modern spor yapacakları alanları hizmete açmamız gerekiyor. AK parti iktidarı olarak daha iyi ve sağlıklı gençler yetişmesi için elimizdeki tüm imkânları onların lehine kullanıyoruz. ” diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 9 Ağustos 2008 Cumartesi 11:31:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
aydın karacan IP: 88.254.144.xxx Tarih : 9.08.2008 20:50:23

emmim istersen 10 trilyonluk yatırım yapın yaramaz çünkü sizin hükümetiniz milleti özelleştirmelerde ortalığı allak bullak etti binlerce kişiyi mahvettiniz ya adam gibi iş verin bu özelleştirme mağdurlarına yada 4/C'yi kaldırın ya tam sene çalıştırın yada biz size iş veremeyiz deyin mahvettiniz ortalığı