4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Ceyhan'da kurtuluş balosu

Adana’nın Ceyhan ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 87. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında kaymakamlık ve belediyenin himayelerinde Ceyhan Yardımseverler Derneği tarafından Kurtuluş Balosu düzenlendi.

Ceyhan Devlet Bahçeli Spor Tesisleri’nde gerçekleşen baloya katılan misafirler 10. Yıl Marşı'nı hep birlikte söyledi. Ceyhan Yardımseverler Deneği Başkanı Şengül Gözler, baloda yaptığı konuşmada, katılan herkese teşekkür ederek, devamlı kendilerinin yanında bulunan ve derneğe her türlü desteğini esirgemeyen Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye teşekkür etti.

Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ise Ceyhan’ın 87. yıl önce vermiş olduğu mücadelenin Kurtuluş Savaşı'nın da ateşleyicisi olduğunu belirterek, “Allah bir daha bize Kurtuluş Savaşı yaşatmasın. Ama bizler de geçmişten her zaman ders çıkartmalıyız” şeklinde konuştu.

Ceyhan Kaymakamı Gürbüz Karakuş da konuşmasında , “Bizlere demokrasi dersi vermek isteyenler bugün yanı başımızdaki vahşete seyirci kalabilmektedirler” dedi.
Kurtuluş Balosu’na MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, Cumhuriyet Başsavcısı Ayhan Aygün, Emniyet Müdürü B. Kadir Tüylü, sivil toplum kuruluşları, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

iha
Yayın Tarihi : 7 Ocak 2009 Çarşamba 16:22:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?