3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Ceyhan'da Sibel Can heyecanı

TRT’de her hafta canlı olarak yayınlan "Sayısal Gece" bu hafta Adana’nın Ceyhan ilçesi’nden tüm dünyaya seslendi.

Namık Kemal Mahallesi Orhan Ekinci Bulvarı üzerinde bulunan yaklaşık 30 dönüm alanda yapılan gecenin konuk sanatçısı ünlü sanatçı Ferdi Tayfur oldu.

Ceyhan Belediyesi ve TRT’nin katkılarıyla Ceyhan’da düzenlenen Sayısal Gece’nin sunuculuğunu Ceyhun Yılmaz ve Sibel Can yaptılar.

Yaklaşık 40 bin kişinin izlediği programda sevilen şarkılarını seslendiren Sibel Can, yoğun ilgi gördü.

Apartmanlarının balkonlarının izleyenler, Sibel Can’ın isteği ile balkonlarının ışıklarını yakıp söndürdüler.

Ferdi Tayfur’un sahneye davet edilmesiyle sanatçının hayranları posterlerle sanatçının şarkılarına eşlik ettiler.

Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, TRT’yi Ceyhan’da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Ceyhan halkı sizleri kadirşinastır. Sanatçıya olan vefasını her zaman böyle sıcakkanlı ve içtenlikle gösterir. Biz Sizleri Ceyhan’da ağırlamaktan çok mutluyuz” dedi.

Programı, Adana milletvekili Muharrem Varlı, Kaymakam Gürbüz Karakuş, Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Garnizon Komutanı Binbaşı Ümit Şener, Emniyet Müdürü Bayram Kadir Tüylü, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yaylacı, oda başkanları, siyasi parti ilçe başkanları ve çok sayıda davetli izledi.

Başkan Sözlü, program sonunda konuklara plaket verirken Sibel Can’a ise bir kilim hediye etti.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Eylül 2008 Pazar 13:28:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Erdoğan AYDOĞAN IP: 88.228.71.xxx Tarih : 29.09.2008 13:43:04

ceyhanlılara ve çevre beldelere böyle güzel bir etkinlik yaşattığı için bld başkanı hüseyin sözlüye teşekkür ediyorum.ama programı yapanlarada sitemim var. başkan sözlüye 3-5 dakika ayırıp halka hitap etseydi nezaketen iyi olmazmıydı?daha önceki programlarda bld başkanlarını kürsüye davet edip konuşturdular.niye böyle yaptılar bir türlü anlamadım doğrusu.