2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Ceyhan'da UFO heyecanı!

ADANA'nın Ceyhan İlçesi'nde yerel bir televizyon kanalında kameramanlık yapan 26 yaşındaki Ceyhun Özer, kamerasıyla UFO görüntülediğini ileri sürdü.

Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye ile Almanya arasında oynanan yarı final karşılaşması ardından Mithatpaşa Mahallesi'ndeki evinin balkonuna çıktığını söyleyen kameraman Ceyhun Özer, gökyüzünde yanıp sönen cismi fark edince kamerası ile kaydetmeye başladığını anlattı. Özer, yaklaşık yarım saat gökyüzünde görülen cismin hızla sağ ve sola hareket ettiğini, turuncu, kırmızı, yeşil ve sarı renkte ışık yaydığını ileri sürdü.

Sağa sola zikzaklar çizerek yer değiştiren cismin UFO olduğunu ileri süren Ceyhun Özer, “Cisim, renkten renge girip çok hızlı yer değiştiriyordu. Bazen üçgen bazen kare şekle giriyor, zikzaklar çiziyordu. Yaklaşık yarım saat gökyüzünde kaldıktan sonra aniden gözden kayboldu. Göz yanılması, lazer gibi ışıkların yarattığı bir yansıma olarak düşündüm ama değildi” dedi.

Özer, bu cismi çevresindekilerin de izlediğini söylerken, olay kulaktan kulağa duyulunca Ceyhan'da UFO heyacanı yaşandı.

DHA
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2008 Perşembe 16:39:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?