2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Ceyhanspor sezona iddialı giriyor

TFF 3 lig 5. Grupta mücadele eden Ceyhansporlu oyuncular ilk kamptan memnun döndüler.

Ceyhanspor Kulüp Başkanı Mustafa Aydar, düzenlediği basın toplantısında Ceyhanspor'un hedefinin mutlak suretle 2. Lig olduğunu belirterek, "Biz yükselme gruplarına ikinci olarak değil, lider olarak gitmek istiyoruz. Hedefimiz bu" dedi.

Ceyhanspor'un kadrosunun kurulduğunu kaydeden Başkan Aydar, mücadeleci, çok koşan, hırslı ve istekli bir kadro kurduklarını ifade ederek; "Takımımızın yaş ortalaması 23, genç bir ekibiz. Ama her mevkide mutlak suretle alternatifi olan bir takım kurduk" diye konuştu.

Aydar, bu zamana kadar dış transferde Kayapınar Belediyespor’dan Ayhan ve Sedat, Çanakkale Dardanel’den Cafer, İzmirspor’dan Gökhan, Gaziantep Belediyespor’da Mehmet, GASKİ’den Ali Şınrak’tan Mehmet, Kozan Belediyespor’dan Ömer ve Muhiddin, Cizrespor’dan Turgut, Gaziantepspor’dan Seydi ve Murat, Osmaniyespor’dan Mehmet Şen, Adana Demirspor’dan Fevzi, Trabzon pazarspor’dan Emre ve Adıyamanspor’dan İbrahim'i renklerine bağladıklarını belirtti.
Aydar, iç transferde; Bahadır, Gökhan, Evren, Birol, Samet, Ferdi ve Lokman ile birlikte altyapılarındaki Erman, Fatih, Kerim, Samim,Can, Ali ,Cenk, Ömer ve Mustafa'yı kadrolarına dahil ettiklerini söyledi.

Ceyhanspor'un ilk etap kampımın son derce verimli geçtiğinin altını çizen Aydar, "İkinci etap kamp öncesi Kahramanmaraşspor ile özel bir karşılaşma oynayacağız. Teknik ekibin eksik gördüğü yerler varsa buralara da takviye yapmak istiyoruz" şeklinde konuştu. Yeşil-beyazlılar, teknik direktör Nuh Alca ve yardımcıları Erdal Üğlü ve Metin Kemer yönetiminde günde çift idmanla lige hazırlanıyor.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Ağustos 2008 Cumartesi 13:00:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
MUSTAFA ABALI IP: 85.99.8.xxx Tarih : 18.08.2008 09:04:42

güzel bir kadro oluşmuş yeteneklı topçular .çoğunu izledim ve gördüm muhteşem futbolcular...AMA ARALARINDAKI TOPÇULARIN ARASINDA CENK I FATİH İ VE SAMET İ MUHTEŞEM OLDUKLARI ORTADA HELE SOLDA SAMET SAĞINDA CENK ORTALARINDA FATIH INANIN MUKKEMMEL OLACAĞINA EMINIM.CENK VE SAMET YETENEKLERI UST DUZEYDE ÇOK HIZLI BIREBERDE MUKEMMEL OLMALAR HIRSLI VE MÜCADELEYI SEVEN İNSANLAR...CEYHANSPOR