4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Ceyhanspor'da Murat Sönmez dönemi

TFF 3. Lig 5. Grup takımlarından Ceyhanspor teknik direktörlüğüne Murat Sönmez getirildi.

Ceyhanspor Kulüp Başkanlığından yapılan açıklamada, Nuh Alca’nın istifasının ardından Ceyhanspor teknik direktörlüğüne uzun yıllar Adanaspor ve Adana Demirspor formasını giymiş Murat Sönmez, yardımcılığına ise Taner Kuru’nun getirildiği belirtildi.

Ceyhanspor’un yeni teknik patronu Murat Sönmez, hedefi olan bir takımı çalıştıracağını belirterek, “Ceyhanspor’u biliyorum. Ceyhanlı bir teknik adam olarak bu takımı istediğimiz yere getirmek için çalışacağız. Ceyhanspor’un daha iyi yerde olması gerekirdi. Ama artık bunlar geride kaldı. Bundan sonra tüm Ceyhanlılarla birlikte ile hak ettiğimiz yere geleceğiz” şeklinde konuştu.

Öte yandan, Ceyhanspor’un yarın Antalya Kemer’de kampa gireceği bildirildi. Genel Kaptanı Ertan Aydar, yaptığı açıklamada, 7-17 Şubat tarihlerinde Ceyhanspor’un kamp yapacağını belirterek, “Bu kulübe Ceyhanlıyım diyen herkes sahip çıkmalıdır. Ceyhanspor, ben Ceyhanlıyım diyen herkesin kulübüdür. 1927’de Cumhuriyetle birlikte kurulan bu güzide futbol kulübü Türk futboluna onlarca milli sporcu yetiştirdi. Ufku açık Ceyhan’ın futbolda da önünü açmak gerekir” dedi.

IHA
Yayın Tarihi : 6 Şubat 2009 Cuma 13:10:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?