2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Ceyhunkent sakinleri gün sayıyor

Adana'nın Ceyhan ilçesinde Belediye Başkanlığı tarafından yaptırılan Ceyhunkent Toplu Konutlarının ilk etabında tamamlanan örnek daire bir kokteyl ile tanıtıldı.

Ceyhan Belediye Başkan Yardımcısı Alemdar Öztürk, İstiklal Mahallesi’ndeki inşaat alanında düzenlenen kokteylde yaptığı açıklamada, "Ceyhan'a yakışır bir biçimde planlanan toplu konutların anahtar teslimini 15 Şubat 2009 tarihinde yapmayı hedeflemiştik. Ancak inşaatımız şu anda normal sürenin 6 ay önünde ilerlemektedir. Bu yüzden anahtar teslimini Kasım 2008 tarihine çekerek hak sahiplerine 3 ay önceden vermiş olacağız" dedi.

Amaçlarının, hızla gelişen Ceyhan'da özellikle dar gelirli vatandaşların konut ihtiyacını karşılamak olduğunu belirten Öztürk, "Talep olması halinde inşaatın ikinci etabına başlamayı planlıyoruz. Örnek dairemizi tamamlayıp vatandaşlarımızın nasıl bir evde oturacaklarını görmelerini sağladık. İnşaatta kullandığımız tüm malzemeler TSE standartlarına uygundur. Bundan kimsenin şüphesi olamasın. Belediye olarak sözümüzde durduğumuzu herkes görecektir" şeklinde konuştu.

Öztürk, anlaşmada yer almamasına rağmen yetkili firma ile yapılan görüşmelerde 140 metre karelik dairelere ebeveyn banyosunun da eklendiğini sözlerine ekledi.
Vatandaşlara ise yakında içerisinde oturacakları evleri gezip görmenin heyecanını yaşarken, "Beklediğimizin çok üstünde konutlar, bu yüzden başta Belediye Başkanımız Hüseyin Sözlü olmak üzere emeği geçen herkesten Allah razı olsun" dedi.

Öte yandan, toplu konutların kura çekimlerinin ise 25-30 Haziran 2008 tarihleri arasında belirlenecek bir tarihte noter huzurunda gerçekleştirileceği bildirildi.
Kokteyle İpek A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mete Eripek, Genel Koordinatör Ali Tepeçalı, Ceyhunkent Kooperatifi Denetleme Kurulu Başkanı Kutlu Sönmez ve hak sahipleri katıldı.

.
Yayın Tarihi : 10 Haziran 2008 Salı 12:43:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?