3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Ceyhunkent'te konut teslimleri başladı

Ceyhan ilçesinde Ceyhan Belediyesi tarafından yaptırılan Ceyhunkent toplu konutları’nın 140 daireden oluşan ilk etabı, törenle sahiplerine teslim edildi.

Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, törende yaptığı konuşmada, 5 Mayıs 2008 tarihinde temelini attıkları Ceyhunkent toplu konutlarını 6 ay gibi kısa bir sürede tamamladıklarını belirterek, “Bu inşaat sektöründe küçümsenmeyecek bir başarıdır. Devletin hazinesine dokunmadan kendi imkanlarımız, halkımızın çok değerli birikimleri ve bizlere olan güveniyle gerçekleştirdiğimiz bu projeyi bitirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu aslında bizim için bir onur projesidir” dedi.

Başkan Sözlü, Ceyhunkent projesinin devamı olarak 29 Mart 2009 tarihinden sonra Adana’nın ve bölgenin en itibarlı, içerisinde okulun, caminin ve alışveriş merkezinin de bulunacağı bin 200 konut daha yapmayı planladıklarını ifade etti. Sözlü, ”Bugün burada sözümüzde durduğumuzu, Allah’a ve Ceyhanlı vatandaşlarımıza olan inancımızı ispatladık. Bizler olamasak bile siz değerli Ceyhunken toplu konut üyelerinin parası teminat altındadır. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bu projenin gerçekleşmesinde emeği geçen başta İpek İnşaat yetkilileri olmak üzere, herkese çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Öte yandan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü tarafından çekilen kurada çıkan hemşire Zeynep Doğan’a bir klima ile birlikte anahtarı teslim edildi.

Anahtarını teslim alan Zeynep Doğan, "10 yıldır kiracıyım. Allah’a çok şükür 6 ay gibi bir sürede ev sahibi olmanın heyecanını yaşıyorum. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2008 Cuma 19:05:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?