4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Cezaevi firarisinden korkunç itiraf

CEZAEVİ FİRARİSİNDEN KORKUNÇ İTİRAF

Adıyaman Cezaevi'nden kaçtıktan sonra Adana'da yakalanan cinayetten hükümlü firari, 4-5 kişiyi daha öldürmek için kaçtığını ancak öldüremediğini söyledi.

Edinilen bilgiye göre, silahla kasten adam öldürmek ve silahla 4 kişiyi yaralamaktan Adana 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde 41 yıl 4 ay 14 gün kesinleşmiş cezasından dolayı Adıyaman Cezaevi'nde yatan Umut Özmen (32), geçtiğimiz günlerde cezaevinden firar etti. Özmen'in cezaevinden kaçtıktan sonra Adana'ya geldiği istihbaratını alan Adana Emniyet Müdürlüğü harekete geçti. Özmen'in gidebileceği yerlere tek tek baskın düzenlendi. Özmen'in Toros Mahallesi Şenyurt Ercan Apartmanı zemin katında olduğunun tespit

edilmesi üzerine bugün sabaha karşı yapılan operasyonda şahıs yakalanarak emniyete getirildi. İfadesinin alınmasının ardından adliyeye sevk edilen Özmen, adliyeye giderken basın mensuplarının "Nasıl kaçtınız?" sorusuna, "Cezaevinden izne çıkmıştım bir daha dönmedim" diye yanıt verdi. Özmen, geri dönmediğinin hatırlatılması üzerine gülümseyerek, "4-5 kişiyi daha öldürmek için geri dönmedim. Ama onları öldüremedim. Şansızlık oldu" dedi.

Cezaevi firarisi adliyeye götürüldü.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2009 Salı 13:31:05
Güncelleme :15 Aralık 2009 Salı 17:21:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?