2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

CHP mitinge hazırlanıyor

CHP 12 ŞUBAT’TAKİ MİTİNGE HAZIRLANIYOR

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Örgütü, 12 Şubat’taki "İşsizlik Kader Değildir" mitingine hazırlanıyor.

Miting hazırlığıyla ilgili toplantıların ilki çevre il başkanları ve Adana'daki ilçe başkanlarının katılımıyla Genel Başkan Yardımcısı İzzet Çetin’in başkanlığında gerçekleştirildi. Başkanlara seslenen CHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Çetin, Çukurova’nın hem tarımda, hem sanayide Türkiye’nin üretim merkeziyken, AK Parti iktidarları döneminde fabrika çöplüğüne dönüştüğünü, işsizlikte rekor kırdırıldığını ifade etti.

Çetin, ülkenin temel sorununun da işsizlik ve yoksulluk olduğuna işaret ederek, "İşsizliğin en yoğun yaşandığı Adana’dan partimizin çözüm önerilerini dile getireceğimiz mitingimizin görkemli geçeceğine inanıyorum" dedi.

AK Parti iktidarının gazete manşetlerini bile belirler hale geldiğini söyleyen Çetin, "Biz de düzenleyeceğimiz mitinglerle halkımız ulaşacağız. Başka yolumuz yok. Eski Genel Sekterimiz merhum Kasım Gülek’in tabiriyle, çarık ayağımızda Anadolu’yu dolaşacağız, kendimizi anlatacağız. Adana mitingimiz, aynı zamanda bu uzun yürüyüşün başlangıcı olacaktır" şeklinde konuştu.

Seçim sürecinde, bütün kanalların halka açık tutulacağını ve herkesin kucaklanacağını ifade eden Çetin, "Parti içi çekişme ve yarışlar geride kalmalı. Halkın iktidarı için herkes elini taşın altına koymalı. Biz olmalıyız ki, halkın iktidarını hep beraber kuralım" diye konuştu.

15 ilçe başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, il ve ilçe kadın kolu başkan ve yöneticileriyle bir toplantı yapan CHP Adana İl Başkanı Zeydan Karalar, "Anayasa referandumu öncesi en görkemli mitingi gerçekleştirdik, sesimizi Türkiye duydu. 12 Şubat’ta daha büyük bir başarıya sizlerle imza atacağımıza inanıyor, parti örgütüme ve sizlere güveniyorum. Özellikle emekçileri, işsizleri, yoksul insanları mitingimize davet edeceğiz. Çünkü Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, işsizlerin, yoksulların sesini duyuracak, partimizin onlar için yapacaklarını anlatacak" şeklinde konuştu.

CHP 12 ŞUBAT’TAKİ MİTİNGE HAZIRLANIYOR
CHP 12 ŞUBAT’TAKİ MİTİNGE HAZIRLANIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 3 Şubat 2011 Perşembe 13:21:00
Güncelleme :3 Şubat 2011 Perşembe 15:11:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?