4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

CHP Yıldırım'la 'devam' dedi

CHP POZANTI İLÇE KONGRESİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Pozantı İlçe Başkanlığına yeniden mevcut başkan Hasan Yıldırım getirildi.

CHP Adana İl Başkanı Serdar Seyhan, Çukurova İlçe Başkanı Ayhan Barut, İl Genel Meclisi Üyesi Ahmet Baştagül, Seyhan Belediye Başkan Adayı Av. Turan Özer ve Adana örgüt yönetimlerinden bazı isimlerin de hazır bulunduğu Pozantı İlçe Kongresi Atatürk Kültür Merkezi’nde yapıldı.

Salon önündeki kulislerde ikinci bir listenin de seçime katılacağı konuşulurken, CHP Adana İl Başkanı Serdar Seyhan’ın devreye girmesi listeyi bire düşürdü.

Divan Başkanlığını Ahmet Baştagül’ün yaptığı kongrenin açış konuşmasını yapan CHP Pozantı İlçe Başkanı Hasan Yıldırım, son yıllarda ekonomik ve sosyal sorunların kara bulut gibi ülkenin üzerine çöktüğünü ifade ederek, “Bu dönemde, Cumhuriyet ile yaşıt olan partimize ve biz partililere büyük görevler düşmektedir. Birlik ve beraberlik içinde kongremizi tamamlayarak seçim çalışmalarımıza hız vereceğiz” dedi.

Kongrede bir konuşma yapan CHP Adana İl Başkanı Serdar Seyhan da, ülkenin; Cumhuriyet döneminin en ağır sorunlarını yaşamakta olduğunu savundu. Seyhan, “Sorunları çözeceğini vaat ederek işbaşına gelen AKP iktidarı, bırakın sorunları çözmeyi, daha da büyüttü. Yoksulluk ve yolsuzluğu çözme vaadinde bulunan bu iktidar döneminde yoksulluk ve yolsuzluk katlanmıştır” dedi.

Kongrede CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ve diğer üst düzey yetkililerin kutlama mesajlarının okunmasından sonra seçimlere geçildi. Seçime tek aday olarak katılan Hasan Yıldırım CHP Pozantı İlçe Başkanlığına seçilirken, 10 kişilik ilçe yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

"Şenol Eroğlu, Tahsin Ünal, Mehmet Ünal, Gönen Aydın, Ersin Kozan, Ahmet Ayhan, Orhan Coşkun, Mehmet Karcı, Fethi Aybar ve Mehmet Güngör."

Adana İl Delegeliklerine ise, Hasan Yıldırım, Mustafa Gültepe, Mehmet Ünal, Ahmet Ayhan ve Adem Yıldırım seçildiler.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Aralık 2009 Pazartesi 12:28:00
Güncelleme :28 Aralık 2009 Pazartesi 12:35:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?