2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

CHP'de aday adaylık başvuruları

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Seyhan İlçe Başkanı Reşit Karakuş, aday adaylığı için resmi başvuruların başladığını bildirdi.

Karakuş, yaptığı açıklamada, parti genel merkezinden genelge geldiğini ve genelge doğrultusunda çalışmaları başlattıklarını ifade ederek, “Aday adaylığı başvuruları 22 Aralık 2008 itibarı ile resmen başladı ve 30 Aralık 2008 tarihinde mesai bitiminde sona erecek” dedi.

Karakuş, Büyükşehir Belediye Başkanlığı için başvuruların CHP İl Başkanlığı’na, ilçe belediye başkanlığı, ilçe belediye meclisi üyeliği, belde belediye başkan ve belediye meclis üyeliği ile il genel meclisi üyeliği için aday adaylığı başvurularının ilçe başkanlıklarına yapılacağını söyledi.

Aday olmak isteyenlerin ilgili başkanlıklardan başvuru ve tanıtım belgesini almaları gerektiğini ifade eden Karakuş, şunları kaydetti:

"Adaylık başvurusu yapacaklar, bizden aldıkları belgeleri doldurmalarının yanı sıra nüfus cüzdanının onaylı örneği, öğrenim durumunu gösterir belgeyi, savcılıktan alınmış adli sicil belgesi ile 2 adet fotoğrafı ilçe başkanlıklarına teslim etmelidirler.”

İHA
Yayın Tarihi : 22 Aralık 2008 Pazartesi 14:58:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?