4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

CHP'de bayramlaşma töreni

CHP'DE BAYRAMLAŞMA

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Başkanlığı'nda bayramlaşma merasimi yapıldı. Bayramlaşma törenine, milletvekilleri, belediye başkanları ve partililer yoğun ilgi gösterdi.

CHP Adana İl Başkanlığı'ndaki bayramlaşmada konuşan Adana İl Başkanı Serdar Seyhan, ülkenin yaşadığı sıkıntıları dile getirdi, çözümünün CHP'nin iktidarında olduğunu belirterek, "Kongre sürecimizi, parti içinde birlik ve beraberliğimizi koruyacak şekilde yürütüyoruz. Kongre sürecinde ve sonrasında partimizi iktidara taşıyıcı çalışmalara ağırlık vereceğiz. Gidişten zarar gören herkese görev düştüğü gibi partililerime daha büyük görev düşmektedir" dedi.

Partililerinin bayramını kutlayan İl Başkanı Serdar Seyhan'dan sonra söz alan CHP Adana Milletvekili Hulusi Güvel de milletvekili arkadaşları adına partililerinin bayramını kutladı. Milletvekili Güvel de birlik ve beraberlik çağrısı yaparak seçimin yaklaştığına dikkati çekti.

Güvel'den sonra partililerini kutlayan Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan, AK Parti iktidarları döneminde artan işsizliği azaltmak, işsizlere iş kapısı açmak ve sorunları çözmek için CHP'nin iktidar olması gerektiğini söyledi. Başkan Arıkan, CHP iktidarında Çukurova'ya vereceği hizmetin artacağını da dile getirdi.

CHP'DE BAYRAMLAŞMA
İHA
Yayın Tarihi : 30 Kasım 2009 Pazartesi 14:02:01
Güncelleme :30 Kasım 2009 Pazartesi 14:11:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?