4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

CHP'den sivil toplum açılımı!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Seyhan Belediye Başkan Adayı Turan Özer, katılımcı bir yönetim sergileyeceklerini, herkesin, herkesimin Seyhan hakkındaki görüş ve projesini rahatça söyleyebileceği Seyhan Çalıştayı oluşturacaklarını söyledi.

Hayatın her alanında sergiledikleri ilkeli ve demokrat yaklaşımı Seyhan Belediyesi yönetiminde de uygulayacaklarını ifade eden Özer, “Halkın sesine büyük önem veriyoruz. Sivil Toplum Örgütleri’nin (STÖ) görüş ve düşüncelerini dikkate değer görüyoruz. Biz Seyhan’ı, halk ve STÖ temsilcileri ile birlikte yönetmeyi amaçlıyoruz. Bu nedenle Seyhan Çalıştayı oluşturmak, katılımcılığı sergilemek ve her sese kulak vermek istiyoruz. Bu Çalıştay’dan çıkacak ortak kararları, projeleri hayata geçiren biz olacağız. Bu anlamda ülke sathında örnek teşkil edeceğiz” dedi.

Demokrasinin yerleşmesinde ve gelişmesinde büyük rol oynadıklarına inandıkları Sivil Toplum Örgüt temsilcilerini “çalışma arkadaşı” olarak görmek istediklerini belirten Özer, “Seyhan’ı hak ettiği yere ve konuma getirmek zorundayız. Seyhan’ın gerek fiziki gelişimini, gerekse sosyal ve kültürel dokusunu zenginleştirmek istiyorsak, elbirliğine ve güç birliğine ihtiyacımız olacaktır. Bunu da Adana ve Adanalılık ruhu ile gerçekleştireceğiz” diye konuştu

iha
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2009 Pazartesi 10:42:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?