4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

CHP'li Güvel Öztürk'ü tebrik etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Hulusi Güvel, Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk’ü aynı göreve ikinci kez seçilmesinden dolayı kutladı.

Güvel, ziyareti sırasında yaptığı açıklamada, seçimlerin artık geride kaldığını belirterek, “Adana’nın bir milletvekili olarak yeni seçilen belediye başkanlarımıza nezaket ziyaretinde bulunuyoruz. Adana için atılacak her olumlu adımın yanında olacağız. Adana olması gerekenin çok gerisinde duruyor. Çok iyi yatırımlara ve projelere ihtiyacımız var. Bunun için de el birliğiyle çalışmak zorundayız. Belediye başkanlarımızın olumlu işlerine destek veririz. Bu konuda benim siyasi tavrımda hiçbir sapma olmadı ve bundan sonra da olmayacaktır” dedi.

Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk ise CHP Milletvekili Hulusi Güvel’in beraberindekilerle birlikte makamına gerçekleştirdiği nezaket ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Öztürk, “Siyaset memlekete hizmet etme sanatıdır. Siyasetin hizmet odaklı olması gerekir. Adana’nın siyasette, sporda, sanatta bugünkünden daha ileri seviyede olması için yerel yönetimlerin işbirliği halinde çalışmalarını yürütmesi zorunluluğu vardır” diye konuştu.

Öztürk, CHP heyetine geçmiş beş yıllık dönemde gerçekleştirdiği hizmetleri anlattıktan sonra, “Yeni dönemde de bizlere güvenmeye devam eden Seyhanlı için hizmet üretmeye devam edeceğiz” dedi.

Ziyarete, eski Kültür Bakanı Timurçin Savaş, DSP Adana eski Milletvekili İsmet Vursavuş, CHP Seyhan Belediye Meclis Üyesi Bekir Sıtkı Özer, iş adamı Mithat Topal ve İnşaat Mühendisi Cevdet Baskın da katıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2009 Salı 12:11:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?