4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

CHP'li Özer'den eşit hizmet sözü

CHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Turan Özer, mahalle gezilerini sürdürdüğü Hadırlı'da, “Ben size hizmette ayrım yapmama, güneyi de kuzey kadar kalkındırma, hizmete kavuşturma sözü veriyorum" dedi.

Hadırlı Mahallesi'ndeki bir kahvehanede Özer’i ağırlayan vatandaşlar şikayetlerini dile getirdi. Seçim çalışmaları ve temaslarında yapamayacağı hiçbir vaatte bulunmadığını, bulunmak istemediğini söyleyen Özer, “Ben size hizmette ayrım yapmama, güneyi de kuzey kadar kalkındırma, hizmete kavuşturma sözü veriyorum. Ülkenin içinde bulunduğu zor dönemeci de gözönüne alarak, oylarınızı bölmeden, bana ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Ümit Özgümüş’e desteklerinizi bekliyorum. Aynı görüşe sahip bizleri seçtiğinizde, belediyeler arasındaki kavgayı değil, barış içinde hizmeti göreceksiniz" dedi.

Güney Seyhan'ın bir cazibe merkezi olacağını vurgulayan Özer, "Çocuklarımızın, gençlerimizin yarınını birlikte kuracağız. Yaşlılılarımıza insanca yaşama olanağı sunacağız. İşsizlerimiz iş bulsun diye yatırımcıların önünü açacak, istihdam yaratılmasına destek vereceğiz. Sizler mutlu oldukça bizler de hizmeti daha çok sunacağız. Bu nedenle birlik ve beraberlik içinde olmamız önemli. Oylarımızı bölerek başka siyasi görüşlerin ekmeğine yağ sürmeyelim” diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2009 Perşembe 15:03:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?