4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

CHP'li Özer'den teşekkür yemeği

29 Mart Yerel Seçimlerinde CHP’nin Seyhan Belediye Başkan Adayı Turan Özer, propaganda döneminde birlikte çalıştığı arkadaşlarına teşekkür yemeği verdi.Özer, seçmenlerine teşekkür ederken kazanan adaylara da başarı diledi.

Özer ile eşi Berrin Özer ve kızları Miray ile Merve Özer’in ev sahipliğini yaptığı yemeğe, Seyhan Belediye Meclis üyelerinden Ahmet Cevdet Yağ, Bekir Sıtkı Özer ve Kadir Daş başta olmak üzere CHP Seyhan İlçe Başkanı Reşit Karakuş, CHP Seyhan Kadın Kolları Başkanı Tülin Ersoy ve 500’ü aşkın kişi katıldı.

Özer, yemekte yaptığı konuşmada, seçimlerde kendisine destek verene de vermeyene de teşekkür ederek, başkanlığı kazanan adaylara da başarı diledi. Özer, "Bizler, Seyhan’da hizmet için yola çıkarken hep dürüstlüğü, samimiyeti, şeffaflığı ve kentin mutlu yarınlarını en önemli ilke olarak benimsemiştik. Bugün bu ilkelerimizin de denli doğru olduğu gerçeğini görmenin mutluluğunu yaşıyorum. Bu yemek bir veda yemeği değildir. Bu yemek seçim sürecinde benim aday olmama rağmen, en az benim kadar heyecanlanan, benim kadar mücadele eden CHP’nin gönüllüleri ile bir arada olma yemeğidir. Benimle birlikte yola çıkan 18 arkadaşım Seyhan Belediye Meclisi’nde bizim hedeflerimizi savunacak, bizim ilkelerimize sahip çıkacak, bizim adımıza Seyhan’da CHP’nin bayrağını dalgalandıracaktır. Onların tümü geçtiğimiz seçim sürecinin heyecanını her zaman yüreklerinde taşıyacaktır. Onların başarısı, bizim başarımız olacaktır” diye konuştu.

Adana ve özellikle Seyhan’a hizmet parolası ile çıktığı siyaset meydanında artık geri dönüşün olmayacağını, gücü yettiği sürece bu hedefin gerçekleşmesi için çaba harcayacağını da kaydeden Turan Özer, “Benim zihniyetimde, seçim bitti, her şey son buldu anlayışı yok. Benim karakterim, benim siyasete bakış açım insan odaklı. Birlikte başladığımız siyaset yolculuğunu, önümüze çıkan böylesi engellerle bitirmeyecek, hatalarımızdan ders alarak, daha iyiyi nasıl yapacağımızı benimseyerek mutlu yarınlara birlikte yürüyeceğiz” şeklinde konuştu.

Seçim propagandası sürecinde hakkının geçtiği herkese hakkını helal ettiğini, hakları geçenlerden de helal etmesini istediğini belirten Özer, “Bilinmelidir ki, bir aile ortamında çıktığımız yolda, her zaman daha da büyüyecek, daha gelişecek ve güçlenecek bir aile düzeyi ile siyasette var olacak ve bize inananları, güvenenleri mahcup etmeyeceğiz” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2009 Salı 12:50:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?