4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

CHP'li vekil şehit aileleriyle buluştu

CHP Adana Milletvekili Nevin Gaye Erbatur, şehit ailelerinin sorunlarını dinlerken, "Bu vatan sizin yetiştirdiğiniz evlatlarınızla her zaman onur ve gurur duymaya devam edecek" dedi.

Türk Kadın Birlikleri Adana Şubesi tarafından şehit yakınları yararına düzenlenen kermese katılan Erbatur, şehit ailelerinden; evlatlarının yaptıklarını gelecek nesillere anlatmasını istedi.

Şehit ailelerinin sorunlarını dinleyen Erbatur, "Siz bize şehitlerimizin emanetsiniz. Bu vatan sizin evlatlarınızla, ne kadar gurur ve onur duysa azdır. Keşke şehitlerimiz olmasaydı, keşke gençlerimiz şimdi yanımızda olsaydı. Ama vatan hepimiz için çok değerli. Hepimiz bu vatanı koruyoruz. Bunun için çaba sarf ediyoruz. Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarının bize emanet ettiği Cumhuriyet hepimizin. Bu nedenle, bu uğurda canını feda eden gençlerimize ne kadar saygı duysak azdır. Onlar bizim hep gönlümüzde yaşamaya devam edecekler" dedi.

Şehit Aileleri Malulleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği binasında kermeste el işleri ve çeşitli aksesuarların yanı sıra, Türk Kadın Birlikleri Adana Şubesi üyesi kadınlar evlerinde hazırladıkları pasta, börek ve tatlıları da satışa sundu

 

İHA
Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2009 Perşembe 18:28:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?