4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

CHP'li vekilden başkanlara ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Hulusi Güvel, Adana'nın Ceyhan ilçesine bağlı CHP'li belde belediye başkanlarını ziyaret etti.

Ceyhan'da CHP İlçe Başkanı Mevlüt Tosun'la bir süre görüştükten sonra yeni seçilen Hamdilli, Doruk, Mercimek ve Sağkaya Beldelerinin belediye başkanlarını ziyaret eden Güvel, belediye hizmetlerinde CHP politikasının önemine vurgu yaptı.

Doruk Beldesinde, başkanlığa ikinci kez seçilen Yaşar Şenal ve CHP'li Hamdilli Belediye Başkanı Sıtkı Övet, Mercimek Belediye Başkanı Cumali Çavuş ve Sağkaya Belediye Başkanı Hasan Sığran'ı tebrik edip başarı dileklerinde bulunan Güvel, "Belde belediye başkanlarımızın CHP'li ve ayrıca genç olmaları mutluluğumuzu arttırmıştır" dedi.

Şenal, Övet, Çavuş ve Sığran'ın beldeleriyle ilgili sorunlarını da dinleyen Güvel, yeni başkanların belediyeleri borçlu devraldıklarına dikkat çekti. Başkanlarla sohbeti esnasında İller Bankası Bölge Müdürü ile de görüşen Güvel, "Belediyelere kaynak aktarımı konusunda İller Bankası yetkilileri başkanlarımıza destek verecek. Özellikle Avrupa Birliği ve Dünya Bankası'nın hibe fonlarından nasıl yararlanabileceklerinin yolları aranacak. Öte yandan belde belediyelerinin araç-gereç eksikliğinin tamamlanması için başta Büyükşehir olmak üzere diğer ilçe belediyelerinden de destek bekliyoruz" diye konuştu.

Güvel, CHP'li genç belediye başkanlarının sorunların üstesinden geleceğine inandığını sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Mayıs 2009 Pazar 10:23:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?