4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

CHP'lilerden Başkan Durak'a ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Hulusi Güvel ile üst düzey CHP'liler Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak'ı ziyaret ederek, yeniden seçildiği için kutladı ve başarılar diledi.

Beraberinde CHP Adana eski Milletvekili Kemal Sağ, CHP Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Mithat Topal ve İnşaat Mühendisi Cevdet Baskın'la birlikte Başkan Durak'ı ziyaret eden CHP Adana Milletvekili Hulusi Güvel, yeni dönemin de başarılı geçeceğine inandığını söyledi.

Uzun yılların tecrübesiyle bu dönemde de Adana'ya kalıcı hizmetlere imza atılacağını kaydeden Güvel, "CHP milletvekili olarak sizlerle iyi diyalog içerisinde olup, Ankara'da sorunlarınızı takip edeceğiz. Bizler Adana'ya hizmet için ne katkı koymamız gerekiyorsa hazırız" şeklinde konuştu.

CHP Adana eski Milletvekili Kemal Sağ da, sohbetin 'hayırlı olsun'dan öteye geçtiğini ifade ederek, "Farklı partilere mensup olmamıza rağmen söz konusu Adana olunca birlik ve beraberlikte aynı noktaya ulaşıyoruz. Bu güzel diyalog devam ettiği sürece Adana'ya çok iyi hizmetler yapılacağına inanıyorum" dedi.
CHP Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Mithat Topal ise, "Adana için yapılacak her hareket, her hizmet için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Olumlu önerilerle daime yanınızda olacağız. Görevinizde başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

İnşaat Mühendisi Cevdet Baskın da, "Belediyecilikte ve siyasette duayen olan sizlerle birlikte Adana'ya hizmet etmekten gurur duyarız" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Durak ise, yıllardır odasında asılı olan "Siyasi ayrıcalığı belediyeye sokmayacağım" yazılı gazete kupürünü hatırlatarak, "Bu benim yıllardır prensibim. Partiler değişiyor, bu prensibim değişmiyor. Sizlerden alacağım destekle, daha önce olduğu gibi, bundan böyle de Adana'ya en iyi hizmeti vermeye çalışacağım" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Nisan 2009 Cumartesi 12:59:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?