4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Çiçekçinin seks şantajı

Bir üretici birliğinin genel müdürüyle girdiği cinsel ilişkinin görüntülerini kaydedip 100 bin dolar şantaj yapmak isterken suçüstü yakalanan çiçekçi kadın ile oğlu ve iki suç ortağı için 7 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

ADANA’da bir üretici birliğinin genel müdürü olan F.K.’nın 8 Ağustos 2008’de savcılığa giderek, kendisinden şantaj yoluyla 100 bin dolar istendiği iddiasıyla suç duyurusunda bulunması üzerine, telefonları dinlemeye alındı.

Arayan şantajcının, F.K’nın daha önce cinsel ilişkiye girdiği çiçekçi 36 yaşındaki Şehnaz E. ile oğlu 19 yaşındaki Mehmet Can E. olduğu belirlendi. Bir buluşma noktası belirlendi ve F.K, seri numaraları alınmış 10 bin TL ve 10 bin TL’lik senedi, Şehnaz E.’ye verdi. Şehnaz E., önlem alan jandarmalar tarafından suçüstü yakalandı.

Şantaja aracılık eden Şehnaz E.’nin oğlu Mehmet Can E. ve arkadaşları 42 yaşındaki Nurettin Ş. ile 31 yaşındaki Ayhan Ş. de gözaltına alındı. Savcı zanlılar hakkında ’Şantaj ve özel hayatın gizliliğini ihmal etmek’ suçundan 7 yıla kadar hapis cezası istemiyle Adana 2’nci Asliye Ceza Mahkemesi’nde dava açtı.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 10 Ocak 2009 Cumartesi 22:48:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?