19
Nisan
2024
Cuma
ADANA

Çifte cinayetin zanlısı teslim oldu

Adana’da Dr. Cengiz Ünal ile eşi Semra O.'yu öldürdüğü iddiasıyla aranan katil zanlısı dün akşam polise teslim oldu.

Alınan bilgiye göre, 27 Kasım Çarşamba günü Denizli Mahalesi'nde meydana gelen olayda Narlıca Aile Sağlığı Merkezi'nde görevli Aile Hekimi Dr. Cengiz Ünal (44), 57026 Sokakta park ettiği otomobiline yaya olarak giderken, motosikletli 2 kişinin silahlı saldırısına uğrayarak hayatını kaybetmişti. Dr. Cengiz Ünal'ın vurulmasından 10 dakika sonra ise olay yerine 500 metre ileride Semra O. (34) adlı kadın, evinde tabancayla vurularak öldürülmüş olarak bulundu.

Doktorun öldürülmesi sırasında kullanılan motosiklet, genç kadının evinin önünde bulundu. Cep telefonu kayıtlarını inceleyen polis, genç kadın ile doktorun sık sık görüştüklerini ve mesajlaştıklarını belirledi.

Çifte cinayeti işlediği ileri sürülen ve kayıplara karışan genç kadının kocası Natyullah O.’nun yakalanması için çalışma başlatıldı. Katil zanlısı Natyullah O, ise olaydan 3 gün sonra dün akşam polise teslim oldu.

Natyulah O'nun emniyetteki sorgusunun sürdüğü bildirildi.

’Erkeksen öldür’ deyince 2’sini de öldürmüş !

Adana’da yasak aşk yaşadıklarını ileri sürdüğü doktor ile eşini tabancayla öldürdükten sonra polise teslim olan koca, karısının doktorla ilişkisini inkar ettiğini, yakalayınca "Erkeksen öldür" dediğini söyledi.

27 Kasım Çarşamba günü Narlıca Aile Sağlığı Merkezi’nde görevli, evli ve 2 çocuk babası Dr. Cengiz Ünal (44) ile eşi Semra Ok’u 10’ar dakika arayla tabancayla öldürdükten sonra firar eden Mehmet Neytullah Ok, dün akşam gizlendiği Alidede Mahallesi’nde polisi arayıp teslim oldu.

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri Naytulah Ok’u her iki cinayette kullandığı tabancayla birlikte gözaltına aldı. Emniyette ifadesi alınan Mehmet Neytullah Ok, cinayeti itiraf edip pişman olduğunu söyledi. Eşi ile doktor orasında bir ilişki olduğunu 23 Kasım’da telefon mesajlarından öğrendiğini belirten Ok’un ifadesinde, "Aramızda bu yüzden şiddetli bir kavga yaşandı. Eşim ilaç içerek intihara teşebbüs etti. Olayı duyan kayınbabam eve geldi. Konuyu kendisine anlattım. Bizi barıştırdı, hatta eşim bir daha görüşmeyeceğine dair babasının önünde Kuran-ı Kerim’e el bastı. Ancak, olay günü yatak odasında telefonla biriyle ’aşkım’, ’canım’ diye konuşuyordu. Şuurum döndü, onca yıllık evliyiz bir kez bile bana ’aşkım’, ’canım’ demedi. Önce doktoru sonra da eşimi öldürdüm."

Adana Emniyet Müdürlüğü’nün sorgusu tamamlanan Mehmet Neytullah Ok, adliyeye sevk edildi. Ok, basın mensuplarına, eşinin doktorla ilişkisini inkar ettiğini, yakalayınca da "Erkeksen öldür" dediğini söyledi.

DOKTORUN VURULMA ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Adana'da inşaat işçisinin, eşiyle yasak aşk yaşadığını ileri sürdüğü doktoru tabancayla vurma anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

27 Kasım akşamı meydana gelen olayda, inşaatlarda çalışan Mehmet Neytulah Ok, eşi Semra Ok ile yasak aşk yaşadığınI ileri sürdüğü Narlıca Aile Sağlığı Merkezi'nde görevli Aile Hekimi Dr. Cengiz Ünal'ı vurma anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, sokak başında bekleyen Mehmet Neytulah Ok, sokağa giren doktoru motosikletle takip ediyor. Bir süre sonra motosikleti bırakan Ok, koşarak doktorun başına tabancayla ateş ediyor. Doktor yere yığılırken, Ok, motosiklete binerek olay yerinden uzaklaşıyor. 

iha
Yayın Tarihi : 30 Kasım 2013 Cumartesi 17:57:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?