4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Çığlıkla fuhuş çetesini çökertti!

Adana'da polis ekipleri, bir kadının balkona çıkıp yardım çığlığı attığı evde, fuhuş yapıldığını belirledi. Kadının müşterinin teklif ettiği parayı az bulması üzerine balkona çıkıp çığlık attığı anlaşılırken evde bulunan 3 kadın ile bir erkek şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Olay, merkez Seyhan ilçesi Yeni Baraj Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Baraj Yolu üzerindeki bir apartmanın balkonundan çığlık atarak yardım isteyen kadını gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. Yapılan ihbar üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edilirken, olay yerine gelen polisler bir süre kilitli olan daireye giremedi. Polis ekiplerinin uzun süren çabaları sonucu, kapı içerdekiler tarafından açıldı. Kapının açılmasının ardından yardım isteyen kadın, kimseden şikayetçi olmadığını söyleyerek polis ekiplerinin uzaklaşmasını istedi.

Polis ekiplerinin yaptığı çalışma neticesinde, balkona çıkarak yardım isteyen E.D. adlı kadının, L.D. adlı TIR şoförü ile 50 TL'ye anlaştığını, fuhuş yapmak için arkadaşı Z.P. adlı kadının evini de para karşılığında kullandığını, aralarında anlaşmazlık çıkınca da balkona çıkarak yardım çığlığı attığını tespit etti. Polis ekipleri, olayla ilgileri oldukları ileri sürülen ve evin sahibi olduğu bildirilen Z.P. adlı kadın ile ev arkadaşı E.K. ve E.D. adlı kadınlar ve L.D.'yi gözaltına aldı.

TIR şoförü olduğu öğrenilen L.D. adlı şahsın Irak'a yaptığı sefer sırasında E.D. adlı kadının numarasını oradaki bir arkadaşından aldığı ve Adana'ya döndüğünde arayarak birlikte olmak istediğini söylediği bildirildi. E.D.'nin emniyetteki ifadesinde ise anlaştığı kişilerle, 10 TL verdiği arkadaşı Z.P.'nin evinde birlikte olduğunu söylediği öğrenildi. E.D.'nin para konusunda çıkan tartışma üzerine heyecanlanarak polisi aradığı, ancak daha sonra pişman olduğu bildirildi.
Olayla ilgili tahkikatın devam ettiği belirtildi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 24 Haziran 2009 Çarşamba 10:20:41
Güncelleme :24 Haziran 2009 Çarşamba 10:23:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?