2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Çılgın aşıktan billboardlı özür

Adana'da, sevgilisinden ayrılan çılgın aşık, billboardlara astırdığı afişlerle sevgilisinden özür diledi.

Afişteki yazılardan sevgilisiyle ayrıldığı anlaşılan aşık, şehrin çeşitli yerlerindeki billboardlara astırdığı afişlerle "af" diledi.

İsminin açıklanmasını istemeyen şahıs, sevgilisinin geçiş güzergahındaki billboardlara astırdığı afişlere, "Seni özlüyorum, seni seviyorum. Neden olduğun için yaptığım bir hatamı affetmedin. Bana yapmış olduğun birçok hatanı affettim. Benden birçok hatan için özür dilemedin. Sadece bir tane olan hatam için özür dilerim. Bana 'İlişkimiz sonsuza kadar sürecek, bu kaderimiz, inanmıyorsan başkalarının birlikteliğine bakman yeterli' demiştin. Seni seviyorum, seni çok özlüyorum" diye yazdırdı.

Çılgın aşık, afişlere, Ferhat Göçer'in "Cennet" ile Pinhani'nin "Beni Al" şakırlarının sözlerini de yazdırdı. Afişlerdeki yazıları okuyan vatandaşlar ise, billboardlarda yazılanlardan anlaşıldığı kadarıyla, ilanı veren aşığın hatasını anladığını ve çok pişman olduğunu, mutlaka affedilmesi gerektiğini söyledi. Bu arada, çılgın aşığın, her billboard için reklam şirketine haftalık 250 YTL ücret ödediği öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Temmuz 2008 Çarşamba 12:09:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?