2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Cinayet aleti bir tokmak!

Adana'da bir çiftçi, eşini ve kızını tokmakla başlarına vurarak öldürdükten sonra 10. kattan aşağı atlayarak hayatına son verdi.

Seyhan ilçesinde ikamet eden 70 yaşındaki Hasan Ş. isimli çiftçi, 65 yaşındaki eşi Selvinaz Ş. ile 31 yaşındaki kızı Ayşe Ş.'yi öldürdükten sonra 10. kattaki dairesinden aşağı atlayarak hayatına son verdi.

Sağlık ekipleri olay yerine gelerek müdahalelerde bulundu ancak aile hayatını kaybetti.

CİNNETİN SEBEBİ İFLAS

Bir dönem oldukça iyi para kazanan ve Nar suyu fabrikası kuran ayrıca bir soğuk hava deposu da olan çiftçi Hasan Ş'nin işleri son dönemde kötü gitmeye başlamıştı. İşlerini sürdürebilmek için çevresinden borç almaya başlayan Hasan Ş. bir süre sonra işin içinden çıkamaya başladı.

Borçlarına karşılık evini ve iş yerlerini de ipotek etmişti. İşleri ters giden, borçlarını ödeyemeyen Hasan Ş., iflas etti. Son 2 aydır apartman aidatını bile ödeyemez duruma düşen Hasan Ş., bu sabah cinnet getirerek eşi Selvinaz Ş. ve engelli olan kızı Ayşe Ş. uyudukları sırada, tokmakla kafalarına vurarak öldürdü.

Hasan Ş., daha sonra 10. katta bulunan evinin balkonundan atlayarak intihar etti. 10. kattan atlayan 4 çocuk babası Hasan Ş., olay yerinde hayatını kaybetti.

Olayı olayı duyarak gelen oğlu Atilla Ş. ve yakınları da acı içinde feryat ederek ağladı.

CHA
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2013 Çarşamba 11:05:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?