2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Cinayet mi intihar mı?

Adana'da 10 gün önce kaybolan bir kişinin cansız bedeni regülatör köprünün ızgaralarına takılmış olarak bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Seyhan ilçesinde saat 15.30 gibi regülatör köprüde görevli güvenlik ekipleri ızgaralarına tıkılmış halde bir ceset görünce polise haber verdi. Bunun üzerine olay yerine gelen polis su altı ve can-kur ekibini çağırdı. Uzun süren çalışmalar sonucunda ceset ızgaradan kurtarıldı.

Yapılan incelemede cesedin 60 yaşındaki Muhlis Altındiş olduğu belirlendi. Polis, 10 gün önce Altındiş'in oğulları tarafından Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Kayıplar Bürosu'na başvuru yapıldığını belirledi.

Muhlis Altındiş'in ayrı yaşadığı çocukları kayıp başvurusu yaptıktan iki gün sonra babalarının bir bankadan 10 bin TL kredi çektiklerini söylediği öğrenildi. Bankanın güvenlik karmalarını inceleyen ekipler Altındiş'in bir bayan ve erkekle parayı çektikten sonra bankadan çıktıkları ortaya çıktı. Polis, kamera kayıtlarındaki kadın ile adamı ararken, yaşlı adamın cinayete mi kurban gittiği yoksa intihar mı ettiğini araştırıyor.

Öte yandan vatandaşlar cesedin çıkartılmasını meraklı gözlerle izlediler. Uyarılara rağmen kaldırımdan ayrılmayan vatandaşlar, ceset iple yukarı çekilirken köprünün tel örgülerine kadar yaklaşması dikkat çekti.

iha
Yayın Tarihi : 23 Aralık 2011 Cuma 09:35:20
Güncelleme :23 Aralık 2011 Cuma 09:36:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?