4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Cinayet zanlıları gözaltında...

ADANA'DAKİ CİNAYET

Adana'da eşinden ayrıldıktan sonra tek başına yaşayan 44 yaşındaki Berrin Akmansoluk'u Sarıçam ilçesi yakınlarındaki ormanlık alanda boğarak öldürdükleri iddia edilen 5 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Berrin Akmansoluk'un cenazesi 28 Ekim 2009 günü Sarıçam ilçesi Mustafalar köyü yakınlarındaki çamlık alanda bulundu.

Belden aşağısı çıplak olan ve boğazında morluklar bulunan Akmansoluk'un yapılan otopsisinde kafatasında kırıklar tespit edildi.

Jandarma korkunç cinayeti aydınlatmak için çalışmalarını sürdürürken jandarma istihbaratta görevli Astsubay Başçavuş Murat O. ihbarda bulundu. Astsubayın, Berrin Akmansoluk'un kendisinin arkadaşı olduğunu, olay gecesi Gökhan C. ve Nurullah B. ile birlikte olduklarını söyleyince zanlılar gözaltına alındı. Ardından Nurullah B., kız kardeşi Çiğdem Ç. ile babası Atilla B. gözaltına alındı. Çiğdem Ç. ve Atilla B.'nin cinayeti gizledikleri iddiasıyla gözaltına alındıkları öğrenilirken diğer zanlılar cinayeti birbirlerinin üzerine attı.

Astsubay Başçavuş Murat O., "Birlikte otomobil ile geziyorduk. Ben alkollüydüm. Yolda indim. Berrin ise Gökhan ve Nurullah ile birlikte gitti. Sonra, Berrin'in öldürüldüğünü öğrendim" dediği ileri sürülürken Nurullah B. ise, "Gökhan, Berrin ile cinsel ilişkiye girmek istedi. Yolda indiler. Gökhan ilişkide başarısız olunca Berrin kendisiyle dalga geçti. Dalga geçilmesini gururuna yediremeyen Gökhan, elleriyle boğup öldürdü. Daha sonra ormanlık alana attı" diyerek kendini savundu.

Olay gecesi Nurullah B.'nin aracıyla geçerken trafik kazası yaptıklarını anlatan Gökhan C. ise, "Araç, çekici ile Kozan'a götürüldü. Astsubay Murat O., bizi Adana'ya getirdi. Ben evde indim Berrin, Murat ve Nurullah beraber ayrıldılar" dedi.

Cinayeti gizlemekle suçlanan Çiğdem Ç. ile babası Atilla B. de suçlamaları kabul etmedi. Çiğdem Ç. ve Atilla B., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, Murat O., Gökhan C. ve Nurullah B., tutuklanma talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi.

ADANA'DAKİ CİNAYET
ADANA'DAKİ CİNAYET
İHA
Yayın Tarihi : 2 Kasım 2009 Pazartesi 13:51:00
Güncelleme :2 Kasım 2009 Pazartesi 14:17:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?