2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Cinayette korkunç şüphe

Adana'da yaklaşık 2 ay önce uyuduğu sırada evine girerek cebinden parasını almak isteyen kişiye direnirken darp edildiği öne sürülen yaşlı adam, bugün yatağında ölü bulundu.

Talihsiz adamın kızı, "Babam dayak yedikten sonra bir daha düzelmedi. Öleceğini tahmin ediyordum. Eve giren şahıs ona ve anneme tecavüz de etmiş" dedi.

Olay, Sinanpaşa Mahallesi 97 Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, eşi ve çocuklarının biriyle aynı evde yaşayan SSK emeklisi 91 yaşındaki Lütfi Görgen, 2 ay önce yalnız olduğu bir sırada uyurken saldırıya uğradı.

Cebinden parasını almak isteyen kişiye karşı koymaya çalışan yaşlı adam, feci şekilde darp edildi. Ayağı kırılan ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Görgen, kendisini döven şahsın oğlunun arkadaşı olan kamyon şoförü Erdoğan Ç. (33) olduğunu ifade ederek şikayetçi oldu.

Polis, 2 ay süren aralamalara rağmen Erdoğan Ç.'yi bulamadı. Darp olayından sonra sağlığı bozulan yaşlı adam, bu sabah yatağında ölü bulundu.

Acı haberi alınca olay yerine gelen yaşlı adamın kızı Fatma Ç., babasının dayak sonucu öldüğünü iddia ederek, "O olaydan sonra bir daha hiç toparlanamadı. Öleceğini tahmin ediyordum. O adam babamı sürekli döver, cebinden parasını alırmış. Anneme ve kendine tecavüz edermiş. Bunu bize söylemeye çalıştı, ancak bunadığını düşünüp inanmamıştık" dedi.

Yaşlı adamın komşuları da geceleri sık sık bağırışma sesleri duyduklarını söyledi. Yaşlı adamın ölümü şüpheli bulunurken, şüpheli Erdoğan Ç.'nin yakalanması için çok yönlü araştırma başlatıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

...
Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2011 Cumartesi 21:36:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?