4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Çocuğu için 4 yıl hapis yatacak

ÇOCUĞUNA SÜT ALAMADIĞI İÇİN MARKET SOYAN BABAYA 4 YIL HAPİS

Adana'da çocuğuna süt alamadığı için bir marketten kuru sıkı tabancayla bin 410 TL gasp ettiği iddiasıyla yargılanan sanık, 4 yıl 4 ay 15 gün hapse mahkum edildi.

Hakkında 'silahlı gasp' suçundan 15 yıl hapis cezası istemiyle dava açılan İlhan Cambazgil, Adana 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıktı. Mahkemede gözyaşlarına hakim olamayan Cambazgil, "Bir yıldır işsizdim. Birçok kurumdan yardım istedim, ama kimse yardım etmedi. Kredi kartı borçlarımı ödeyemiyordum, ekmek dahi alamaz duruma gelmiştim. 12 yıl bekledikten sonra dünyaya gelen 1,5 yaşındaki oğlum Batuhan'ın açlıktan baygınlık geçirdiğini gördüm. Hiç kimse yardım etmedi. Sokaktaki hayvanların

bile kıymeti var ama bizim yoktu. Oğlum için süt parası bulamayınca buna mecbur kaldım. Pişmanım" dedi.

Mahkeme başkanının "Artık ağlama" diye uyardığı sanıktan market sahipleri şikayetçi olmadı. 10 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırılan Cambazgil, daha sonra iyi hali ve etkin pişmanlık nedeniyle indirime gidilerek 4 yıl 4 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı.

19 Ağustos 2009'da merkez Seyhan ilçesi Tellidere Mahallesi'ndeki bir markete giren İlhan Cambazgil, kuru sıkı tabancayı çekerek kasiyer Ferda Avcı'dan kasadaki bin 410 TL'yi alıp kaçmış, daha sonra yakalanarak gözaltına alınmıştı.

ÇOCUĞUNA SÜT ALAMADIĞI İÇİN MARKET SOYAN BABAYA 4 YIL HAPİS
ÇOCUĞUNA SÜT ALAMADIĞI İÇİN MARKET SOYAN BABAYA 4 YIL HAPİS
İHA
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2009 Çarşamba 16:53:05
Güncelleme :30 Aralık 2009 Çarşamba 19:06:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?