4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Çocuk Festivali başladı

Adana'da, Gündoğdu Koleji tarafından bu yıl ilk defa düzenlenen ve geleneksel hale getirilecek olan “Çocuk Festivali” miniklerin birbirinden ilginç gösterileriyle gerçekleştirildi.


Okul kampusundaki etkinliğe 12 konuk anaokulu öğrencileri ve velileri katıldı. Etkinlikte her anaokulu kendi hazırladığı dans gösterisini sundu. Veliler çocuklarının bu önemli gününü fotoğraf ve kameralarla ölümsüzleştirdiler. Konuk okul öğrencilerine kurulan standlarda elmalı şeker, çok çok, resimli tişört ikram edilirken bir köşede de yüz boyama yapıldı. Ayrıca bahçeye açılan büyük oyun çadırında ise eğlence devam etti.


Anaokulu öğrencileri için böyle önemli bir etkinlik yapıp buna da kendilerini davet ettiği için Gündoğdu Kolejine teşekkür eden konuk anaokulu yetkilileri, “Böylece hem çocuklarımız hem de bizler aramızdaki bağları güçlendirmeye başladık. Gerçekten çok önemli bir organizasyon ve çocuklarımız çok eğlendiler. Çok teşekkür ediyoruz” dediler.


Gündoğdu Koleji Anaokulu Müdiresi Öznur Vargül, katılan tüm misafir anaokullarına teşekkür plaketi verdiklerini vurgulayarak, “Biz ve konuk okullarımızın tüm eğitimcileri çocuklarımızı iyi bir geleceğe taşımak için çaba harcıyoruz. Okul öncesi eğitimin çok önemli olduğunu biliyoruz. Çocuklarımıza eğlenirken öğreten programlar yaptırıyoruz. Bizi kırmayıp gelerek şenliğimize katılan tüm okullarımıza, sevgili öğrencilerimize ve değerli velilerine Gündoğdu Koleji olarak çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.


Gündoğdu Koleji’nin 1. çocuk Festivaline Oytun Gösteri Sanatları Merkezi, Uğur Böceği Anaokulu, Celalettin Sayhan İlköğretim Okulu, Mahfesığmaz Anaokulu, Meryem Mehmet Kayhan İlköğretim Okulu, Mithat Topal İlköğretim Okulu, Seyhan Anaokulu, Gülpembe Anaokulu, Abdullah Cem Turhan Anaokulu, Selcen Hatun Anaokulu, Sıtkı Kulak İlköğretim Okulu ve Gündoğdu Koleji Anaokulu katıldı.

İha
Yayın Tarihi : 10 Mayıs 2009 Pazar 12:11:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?