4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Çocuk kaçırmaya geldi, öldü!

Adana'da çocuk kaçırmak için bir eve girdiği iddia edilen şahıs, ev sahibi tarafından bıçaklandıktan sonra balkondan atlayarak hayatını kaybetti.

Olay, gece saat 04.00 sıralarından Merkez Seyhan İlçesi Hanedan Mahallesi, Bakımyurdu Caddesi üzerindeki bir evde yaşandı. İddiaya göre, Mustafa Ç. (46), ikiz çocuk sahibi Mehmet A. (30) ve Yasemin A. çiftinin evine girerek uykudaki ikiz çocuklardan birini alıp kaçmak istedi.

Bu sırada Yasemin A., duyduğu gürültü üzerine bağırarak yardım istedi. Mehmet A., eşinin çığlıklarını duyunca eline geçirdiği bıçakla evin odalarını aramaya başladı. Mehmet A. bu sırada evin içinde Mustafa Ç. ile karşılaştı. Mehmet
A., hırsız olduğunu düşünerek boğuşmaya başladığı Mustafa Ç.'yi kalçasından bıçakla yaraladı.

Mehmet A. daha sonra, eşine polis çağırmasını söyledi. Çiftin ikiz çocuğundan birini kaçırmak için eve girdiği öne sürülen Mustafa Ç.'nin bir anlık fırsatı değerlendirerek balkondan atladığı ileri sürüldü. Yerde yaralı olarak yatan Mustafa Ç., kaldırıldığı Adana Karşıyaka Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Olayın ardından Mustafa Ç.'yi bıçakladığı önü sürülen Mehmet A., gözaltına alındı. İfadesi alınan Mehmet A., Adil Tıp Birimi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi.

Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 6 Ağustos 2009 Perşembe 09:06:29
Güncelleme :6 Ağustos 2009 Perşembe 09:16:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?