4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Çocuk yurdunda görülmedik olay!

Adana'da, Şükrü Tülay Koruma ve Bakım Rehabilitasyon Merkezi'nde kalan iki çocuk alkol komasına girerek hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde Şükrü Tülay Koruma ve Bakım Rehabilitasyon Merkezi'nde kalan ve alkol aldıkları belirlenen iki çocuk rahatsızlanınca 112 Acil Servis'e haber verildi. Merkeze gelen sağlık ekipleri çocukların aşırı alkol aldığı için rahatsızlandığını bu yüzden hastaneye kaldırılmaları gerektiğini söyledi.

Adana Numune Hastanesi'ne kaldırılan çocuklar, buradan da Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'ne sevk edildi. Hastanede hemen tedavi altına alınan çocuklardan birinin bilincinin kapalı olduğu, diğerinin de alkol komasında olduğu bildirildi.

Adana İl Sosyal Hizmet Müdürlüğü yetkilileri ise konuyla ilgili olarak merkeze gelen çocukların madde bağımlısı olduğunu hatırlatarak, "Bu çocuklar bugün izinsiz olarak dışarı çıktıkları anda alkol almışlar. Bunlar zaten madde bağımlısı. Merkeze geldiklerinde çocukların kendilerine zarar vermemesi için ambulans çağrıldı ve hastaneye götürüldü. Çocuklardan birinin durumu ağır" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Kasım 2009 Pazartesi 18:39:03
Güncelleme :24 Kasım 2009 Salı 10:54:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?