2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Çocuklar çete kurup market soydu!

Adana'da çete kurarak bir marketten gasp yapan 5 çocuk tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, yaşları 14-17 arasında değişen İ.K., M.İ., M.E., K.Y., İ.Ç ve G.E. adlı çocuklar, merkez ilçe Seyhan'daki bir marketin sahibi M.G.'nin oğlu Ö.G.'yi (17) iş yerine gelerek tehdit edip, 3 ay boyunca 4 bin YTL tutarında kontör, sigara, nakit para ve yiyecek gasp etti.

Ölümle tehdit edilen Ö.G. ise olayı ailesine anlatmadı. Eşinin tedavisi nedeniyle sürekli hastaneye gitmek zorunda kaldığı için iş yerine oğlu Ö.G.'yi bırakan M.G., 3 ay sonra hesapları kontrol ettiğinde 4 bin YTL açık olduğunu fark etti.

Hesaptaki bu farkı sorunca oğlunun kendisinden bir şeyler sakladığını fark eden M.G., daha sonra oğlunun çete kuran çocukların kendisini ölümle tehdit edip iş yerinden kontör, para, sigara ve gıda maddesi aldıklarını öğrendi. M.G.'nin şikayetçi olması üzerine Adana Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 6 çocuk gözaltına alındı.

Sorgulamaları tamamlanan çocuklardan İ.K., M.İ., M.E., K.Y. ve G.E. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken, İ.Ç.'nin tutuksuz yargılanmasına karar verildi

İHA
Yayın Tarihi : 26 Kasım 2008 Çarşamba 11:31:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?