30
Nisan
2024
Salı
ADANA

Çocukların oyunu panik yarattı

Adana'da, Merkez Parkı'nda çevre düzenlemesi için yapılan tepe üzerinde çocukların attığı torpil adı verilen patlayıcı madde polisi alarma geçirdi. 

Alınan bilgiye göre, Adana Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün Merkez Parkı'nın, Sabancı Merkez Camii tarafında çevre düzenlemesi için yaptırdığı tepe üzerinde henüz bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi. 

Patlama sırasında tepe üzerinde çukur açılırken, polis ekipleri olay yerine gelerek çevre güvenliğini sağladı. Tepe üzerinde inceleme yapan polis ekipleri, patlamaya 5-6 çocuğun attığı torpil adı verilen patlayıcı maddelerin sebep olduğunu tespit etti. 

Bu arada, çocuklarıyla birlikte parka gelen vatandaşlar, büyük bir gürültüyle korkuya kapıldıklarını belirterek, tepenin üzerinden dumanlar çıktığını gördüklerini söyledi
İHA
Yayın Tarihi : 25 Şubat 2007 Pazar 17:57:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
burcu çokkuykulu IP: 85.103.136.xxx Tarih : 25.02.2007 22:20:27
çocukları böyle şeylere alıştıranlarda suç bence yada bu tür saçma sapan şeylerin kıllanılmasına izin verilmesi yasaklanmaması polis boşuna ugraştırıp hatta kötü sonuçlara sebep olması hiç iyi yetişmiyo çocuklar...