5
Mayıs
2024
Pazar
ADANA

'Çok pişmanım Hakim Bey'

Kendisi hakkında dedikodu çıkardığını ileri sürdüğü yengesini sokak ortasında 26 bıçak darbesiyle öldürmek suçundan yargılanan sanık, sinirine hakim olamayarak cinayeti işlediğini, ancak pişman olduğunu söyledi.

Adana 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde ’kasten adam öldürmek’ suçundan 24 yıl ağır hapis istemiyle tutuklu yargılanan Abdurrahman Beler (29), 27 Ocak 2005 tarihinde merkez Seyhan İlçesi Belediye Evleri Mahallesi 378. Sokak’ta, yengesi Cennet G. (17) ile tesadüfen karşılaştıklarını söyledi.

Sanık Beler, "Yine aynı konularda tartışmaya başladık. Köydeki dedikoduları yalanlamasını söyledim. Kabul etmedi. Hayatına kimsenin karışamayacağını, gerekirse kendisini satarak yaşantısına devam edeceğini söyledi. Kardeşim askere gitmişti. Nikahsız evliliğinden bir de çocukları olmuştu. Cennet, köyde benim kendisiyle birlikte olmak istediğimi söylemiş. Bu konuda birkaç kez kendisini uyardım. Neden iftira attığını sordum. Bana ters cevap verdi. Sinirlendim, tansiyonum yükselince kendimi kaybettim ve üzerimde taşıdığım bıçakla vurdum. Onun yüzünden insan içine çıkamaz olmuştum. Ama şimdi pişmanım" diye kendini savundu.

Kızı öldürülen anne Ganime G. (55) ise tutuklu sanığın yalan söylediğini ve kızının sudan bahanelerle öldürüldüğünü savunarak, hem sanıktan hem de damadından şikayetçi olduğunu söyledi.

Mahkeme heyeti, duruşma sonunda sanığın tutukluluk halinin devamına ve delillerin toplanması için duruşmanın ileri bir tarihe ertelenmesine karar verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Mart 2005 Cumartesi 15:12:11
Güncelleme :12 Mart 2005 Cumartesi 15:15:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ali rıza tonkut IP: 85.96.235.xxx Tarih : 17.03.2005 17:28:46
nereye gidiyor bu insanlık çok kötü bi şey yapacaksınız ve pişmanım diyeceksiniz.toplumu kandırabilirsiniz ama vicdanınızı nasıl kandıracaksınız