4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Çoşkuntuncel'den birlik çağrısı

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Fethi Coşkuntuncel, seçimlerin geride kaldığını, Adana’nın lideri ve tek değeri olan Aytaç Durak’a sahip çıkılması gerektiğini söyledi.


Çukurova TV’de canlı yayınlanan Metin Kurgun’un sunduğu Güncel Programında konuşan Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Fethi Coşkuntuncel, “Seçimler bitti, şimdi hizmet zamanı” dedi.


Adana’nın lideri ve tek değeri olan Aytaç Durak’ın önünü açmak, hizmetlerini rasyonel şekilde sürdürebilmesi için herkesin birlik olması gerektiğini anlatan Fethi Coşkuntuncel, “Sayın Durak, Adana’ya çok şey kazandırdı. Yeni Adana, dünyaya örnek olabilecek bir şehircilik uygulamasıdır. Seyhan Nehri Rekreasyon Alanı’nı, başkası hayal bile edemezdi. Adana, bugünlere geldiyse Sayın Durak sayesinde gelmiştir. Bundan sonra yapacağı hizmetler için de destek olmalıyız. Bu birlik ve beraberlikten Adana kazançlı çıkacaktır” şeklinde konuştu.


Adana’nın çeşitli sorunlarının da ele alındığı programda, meslek odaları ile sivil toplum kuruluşlarının çözümde yeterli katkı koymadığını da ifade eden Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Fethi Coşkuntuncel, “Adana’nın her alanda kalkınması, daha ileriye gidebilmesi için herkes üzerine düşen görevi yapmalıdır. Seçimler bitmiştir, şimdi hizmet zamanıdır. Siyasi çekişmeleri bir tarafa bırakıp, Adana’yı nasıl daha yaşanabilir bir kent yapabileceğimizi ortaya koyup, güçlerimizi birleştirmeli Sayın Durak’ın etrafında kenetlenmeliyiz” dedi.


Tecrübesi, bilgi ve birikimiyle belediyecilik alanında Türkiye’de duayen olan Sayın Durak’ın, ilçe belediye başkanlarına ağabeylik yapmaya hazır olduğunu da vurgulayan Coşkuntuncel, “İlçe belediye başkanlarımız, içinden çıkamadığı konularda Sayın Durak’a danışırsa, deneyimlerinden yararlanırsa ilçelerine ve Adana’ya büyük ve doğru hizmetler kazandırırlar” şeklinde konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 16 Mayıs 2009 Cumartesi 11:45:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?