3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

ÇÜ'de öğrenci kayıtları başlıyor

Çukurova Üniversitesi'nde (ÇÜ) 2008-2009 eğitim-öğretim döneminde yeni öğrenci kayıtlarının 1-5 Eylül 2008 tarihleri arasında gerçekleştirileceği bildirildi.

ÇÜ'den yapılan açıklamaya göre, Çukurova Üniversitesi'nde bu yıl fakültelere 4 bin 625, yüksekokullara 513, meslek yüksek okullarına 3 bin 400 olmak üzere toplam 8 bin 538 öğrencinin kaydı yapılacak.

Fakülteler ile Adana Sağlık Yüksekokulu, Karataş Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu'na kayıtlar Balcalı Kampüsü'nde hizmet verecek olan Öğrenci İşleri Kayıt Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Ceyhan Sağlık Hizmetleri, Karaisalı, Kozan ve Yumurtalık'ta öğretim veren meslek yüksekokullarına girmeye hak kazanan öğrenciler ise, kayıtlarını bu öğretim kurumlarına başvurarak yaptırabilecek.

Öğrenciler kayıtlarını, önceden alınan önlemler sayesinde beklemeden çok kısa sürede yaptırabilecekler. Öğrenciler, ÖSYM kılavuzunda kayıt için belirtilen belgeleri Kayıt Merkezi'ndeki görevlilere teslim ederek, sadece adlarına önceden hazırlanmış dosyayı imzalamak suretiyle işlemlerini çok kısa sürede tamamlayabilecek. Kayıt işlemlerini tamamlayan öğrencilere birer armağan seti verilecek. Balcalı Kampüsü'ndeki Kayıt Merkezi'nde, bankalar öğrenim harçlarının yatırılabilmesi için mobil şubeler açacak, öğrenciler ile yakınlarına hizmet sunan birimler oluşturulacak.
Çukurova Üniversitesi'nde fakülte ve yüksekokullara yapılacak kayıt tarihleri şöyle:

Eğitim Fakültesi, Hukuk Fakültesi, İlahiyat Fakültesi (1 Eylül Pazartesi)
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi (2 Eylül Salı)
Fen-Edebiyat Fakültesi, Ziraat Fakültesi, Karataş Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksek Okulu (3 Eylül Çarşamba)
Diş Hekimliği Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Tıp Fakültesi, Su Ürünleri Fakültesi, Adana Sağlık Yüksek Okulu (4 Eylül Perşembe)
Ceyhan Meslek Yüksek Okulu, Ceyhan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu- Karaisalı Meslek Yüksek Okulu, Kozan Meslek Yüksek Okulu, Yumurtalık Meslek Yüksek Okulu (1-5 Eylül)
Adana Meslek Yüksek Okulu (5 Eylül Cuma)
Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu (2 Eylül Salı)

İHA
Yayın Tarihi : 28 Ağustos 2008 Perşembe 14:08:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?