4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Çukobirlik emeklilerine plaket

Uzun yıllar hizmet verdikleri Çukobirlik’ten emekli olan toplam 14 personele, Genel Müdür Fevzi Kılıç tarafından şükran plaketi verildi. Kılıç, emekliliğini hak edenlere bundan sonraki hayatlarında sağlık ve başarı dileğinde bulundu.

Genel müdürlük toplantı salonunda düzenlenen plaket törenine Kılıç’ın yanı sıra Genel Müdür Yardımcıları Ömer Ersinadım ve Rafet Aydın da katıldı.

Törende konuşan Genel Müdür Fevzi Kılıç, bir çatı altında aynı kaderi yıllarca paylaştıklarına dikkat çekerek,”Bu kurumun bir yerlere gelmesinde hepinizin büyük emekleri var. Bunun için sizlere teşekkür ediyorum. Hizmet verilen bir kurumdan karşılıklı anlayış, hoşgörü, saygı ve sevgi çerçevesinde emekli olup ayrılmak herkese nasip olmaz. Ne mutlu sizlere ve bizlere ki, bugün bu bahtiyarlığı yaşıyoruz. Bundan sonraki yaşamınızda ailece sağlık, başarı ve mutluluk dileklerimi iletiyorum. Sizleri ve hizmetlerinizi hiçbir zaman unutmayacağız” dedi.
Yönetim Kurulu Başkanı Hamza Öztürk’ün başarı dileklerini de ileten Kılıç, Öztürk'ün törene çok katılmak istediğini ancak bir iş seyahati nedeniyle Ankara’da bulunduğundan gelemediğini kaydetti. Ersinadım ve Aydın da, emekli olan personele huzurlu bir hayat temennisinde bulundular.

Emekliye ayrılanlar ise yaptıkları konuşmalarda, yıllarca çalışıp hizmet verdikleri bir kurumdan ayrılmanın zorluğuna işaret ederek, ekmeğini yedikleri, ailelerinin nafakalarını sağladıkları Çukobirlik’in başta çiftçiler olmak üzere bölge ekonomisi ve insanı, ayrıca tüm çalışanları için önemli bir kuruluş olduğuna dikkat çektiler ve “Allah bu kuruma zeval vermesin. Bizler de sizleri ve Çukobirlik’i asla unutmayacak, hep iyilikle anacağız” dediler.

Duygulu anların yaşandığı törende daha sonra Teftiş Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, Bilgi İşlem Müdürü Fatih Yüksel, Merkez Yağ Fabrikası Müdürü Mahmut Sarımehmetoğlu’nun yanı sıra H.Kadir Şahin, Cumali Işık, Ali Pamuk, Murat Şahin, Nihat Yürük, İsmail Hakkı Buldur, Yüksel Uğur, Aytün Perçin Kuru, Hanifi Can, Selma Akdoğdu ve Ramazan Karaoğlan’a şükran plaketleri Genel Müdür Fevzi Kılıç ile Genel Müdür Yardımcıları Ömer Ersinadım ve Rafet Aydın tarafından verildi.

iha
Yayın Tarihi : 24 Şubat 2009 Salı 13:38:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?