2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Çukobirlik erken bayramlaştı

Ramazan Bayramı’nın bu yıl hafta sonu tatiliyle birleşmesi dolayısıyla Çukobirlik’te bayramlaşma töreni bugün yapıldı.

Genel Müdürlük binasında gerçekleştirilen törende Çukobirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hamza Öztürk, Genel Müdür Fevzi Kılıç, Genel Müdür Yardımcıları Ömer Ersianadım ve Rafet Aydın, personel ile tek tek bayramlaştılar. Gelenek görenek, örf ve adetlerimizden güzel örnekler sergilenen törende, Başkan Öztürk ve Genel Müdür Kılıç, Ramazan Bayramı’nın Çukobirlik personeli, ülkemiz, milletimiz ile tüm İslam alemi ve Türk dünyası için hayırlara vesile olması temennisinde bulundular.

Dayanışma, kaynaşma, yardımlaşma, hoşgörü gibi unsurları bünyesinde barındıran, sevgi ve kardeşlik duygularını pekiştiren bayramlar ile kutsal gün ve gecelerin kültürümüzde çok özel yeri bulunduğuna işaret eden Başkan Öztürk, “İnsani değerler adına ne varsa, bu mübarek günler bunları bizlere bir defa daha hatırlattığı için çok önemli. Temennim, bu hasletlerin egemen olması, gelecek nesillere barış, sevgi ve huzur ortamında yaşanılan bir dünya bırakılmasıdır. Bu duygu ve düşüncelerle şimdiden hayırlı, sağlıklı ve güzel bayramlar diliyorum” dedi.

Başkan Öztürk, Çukobirlik kooperatiflerinde alımların yoğun şekilde devam ettiğine de dikkat çekerek bayram süresince ortaklara verilen hizmetin aksamaması için gereken tedbirlerin alındığını sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Eylül 2008 Cuma 17:14:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?