2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Çukobirlik futbol turnuvası başladı

Çukurova Pamuk, Yerfıstığı ve Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifleri Birliği’nin (Çukobirlik) geleneksel hale getirdiği bahar dönemi futbol turnuvası başladı.

Çukobirlik bünyesinde bulunan birimler arasında birlik, beraberlik ve dayanışmayı sağlamak amacıyla tertip edilen futbol turnuvasının başlama vuruşunu, Adana Demirsporlu futbolcular Mehmet Türk ve Hacı Kalın yaptı.

Adana Demirspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Önder Serin’in de izlediği maçı hakem Mustafa Tufan yönetti. İlk maçta Genel Müdürlük personelinin oluşturduğu takım ile Güvenlik mensuplarından kurulu takım 3-3 berabere kaldı.

Kurum içinde bulunan futbol sahasında gerçekleşen maç 30’ar dakika ve 2 devre halinde oynandı. Yaklaşık 1 ay devam edecek turnuvada 6 takım mücadele ediyor. Puan usulü gerçekleşecek turnuvada en fazla puanı alan takım şampiyon olacak. Turnuvanın ikinci maçında ise Bakım Onarım Müdürlüğü ile Mihmandar Kooperatifi karşı karşıya geldi. Bakım Onarım Müdürlüğü takımı Mihmandar Kooperatifi'ni 10-1 mağlup etti.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Kasım 2008 Salı 16:23:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?