4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Çukobirlikspor, bir kez daha şampiyon

Adana Yıldız Erkekler Basketbol Ligi'nde finalde karşılaştığı 1903 Beşiktaş'ı 5 serilik karşılaşmanın 3’ünde mağlup eden Çukobirlikspor, geçen sezon olduğu gibi bu yıl da şampiyonluk ipini göğüsledi.

Sezon başından bu yana zorlu rakiplerini geride bırakarak finale kalan Çukobirlikspor yıldız basketçileri, ligin güçlü takımlarından 1903 Beşiktaş ile 5 serilik müsabaka oynamaya hak kazandı. Serilerde rakibine 3-0’lık üstünlük sağlayan Çukobirlikspor, bir kez daha Adana şampiyonu oldu.

Çukobirlikspor Basketbol Takımları Antrenörü Ersin Berküren, kolej takımı görüntüsündeki ekibinin düzenli ve sistemli çalışarak başarıyı yakaladığını belirtti. Berküren, “Şimdi 11-15 Mart tarihleri arasında Gaziantep’te yapılacak olan bölge birinciliği müsabakalarında Adana’yı en iyi şekilde temsil etmek için çalışıyoruz. Bize her zaman destek veren Çukobirlik ve kulüp yönetimine teşekkür ediyoruz. Hedefimiz, bölge şampiyonasından da birinci olarak dönmek” dedi.

Alt yapıya verdikleri önemin karşılığını almaktan büyük bahtiyarlık duyduklarını kaydeden Genel Sekreter Seyhan Tufan ise, Adana şampiyonluğunu Çukobirlik yönetim kurulu, genel müdürü ve kulüp yönetimine hediye ettiklerini söyledi. Tufan, Birliğin ülke ve bölge sporuna katkılarının süreceğini sözlerine ekledi.

iha
Yayın Tarihi : 25 Şubat 2009 Çarşamba 14:42:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?