4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Çukobirlikspor Manisa'da

Çukobirlikspor Yıldız Erkekler Basketbol Takımı yarın başlayacak ve 31 Mayıs’ta sona erecek Türkiye Şampiyonası için Manisa’ya gitti.

Sezon içerisinde önce Adana, ardından Gaziantep’te Merkez-Güney Grubu ve daha sonra Malatya’da güçlü rakiplerini geride bırakarak Anadolu Şampiyonu olma başarısı gösteren Yeşil-Beyazlı yıldız basketçilerin hedefi; Türkiye Şampiyonası’nda da Adana’yı ve Çukobirlikspor’u en iyi şekilde temsil etmek.
Türkiye Basketbol Federasyonu’nun düzenlediği ve 16 takımın katılacağı Türkiye Şampiyonası’nda çok güçlü rakiplerle karşılaşacaklarını kaydeden Antrenör Ersin Berküren, iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirterek, Adana’ya sevinçli haberlerle döneceklerine inandıklarını söyledi.

Kulüp Genel Sekreteri Seyhan Tufan ise bugünlere çok çalışarak geldiklerine dikkat çekerek, “Başarılar tesadüflerle değil, düzenli çalışma ve desteklerle sağlanıyor. Bize her zaman destek olan Çukobirlik yönetimini ve genel müdürümüzü mahçup etmemeye çalışacağız” dedi.

Türkiye Şampiyonası’nda Çukobirlikspor’un yanı sıra şu takımlar mücadele edecek: Genç Telekom, TED Ankara Koleji, Genç Banvitliler, Tofaş Spor, Yeşim Spor, Renault Spor, Fenerbahçe Ülker, Efes Pilsen, İdealtepe Spor, FMV Işık Spor, Galatasaray, Pınar Karşıyaka, Gelişim Koleji, İzmir Büyükşehir Belediye ve Antalya Büyükşehir Belediye.
 

İHA
Yayın Tarihi : 25 Mayıs 2009 Pazartesi 12:27:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?