1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADANA

Çukobirlikspor’a moral ziyareti

VALİ ATIŞ’TAN ÇUKOBİRLİKSPOR’A MORAL DESTEĞİ

Adana Valisi İlhan Atış, süper lig mücadelesi veren Çukobirlikspor hentbol takımının pikniğine katılarak genç sporcular ve teknik heyetle tanıştı, Trabzon’da oynanacak play off müsabakaları için başarı dileğinde bulundu.

Adana Vali Yardımcısı Halis Arslan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, Müdür Yardımcısı Mustafa Lavkor, Hentbol İl Temsilcisi Coşkun İşbilir’in de katıldıkları Atlı Spor Kulübü’ndeki piknikte, Çukobirlik Genel Müdür Yardımcısı ve kulüp başkan vekili Ahmet Aşkar ile kulüp yönetim kurulu tam kadro hazır bulundu. Samimi ve sohbet havasında geçen piknik sonrası Ahmet Aşkar, Vali İlhan Atış ve diğer konuklara ilgi ve moral desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Vali Atış, sporculara başarı dileyerek, “Bu aşamadan sonra Adanamıza süper lig müjdesi ile döneceğinize inanıyorum. Yolunuz açık olsun” dedi.

Yeşil-beyazlı sporcular da Vali Atış’a “şampiyonluk” sözü vererek, “Bize inananları ve duyulan güveni boşa çıkarmamak için elimizden gelen çabayı harcayacağız. Adana’ya süper lig sevinci yaşatmak istiyoruz” dediler.

Vali Atış, Çukobirlikspor’un Trabzon’da oynayacağı şampiyonluk müsabakasını Vali Yardımcısı Halis Arslan ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi’nin izlemesi için de talimat verdi.

Kulüp Genel Sekreteri Seyhan Tufan, Trabzon’da 6-7 Nisan tarihlerinde Çukobirlikspor-İstanbul Cent Koleji ve Antalya Akdeniz Üniversitesi – KKTC 5 Parmak Spor Kulübü takımlarının karşılaşacağını, galip gelenlerin direkt süper lige yükseleceğini söyledi. Tufan, hentbolda ekol olan Çukobirlikspor’un Adana’ya süper lig heyecanını yaşatacağına inandığını sözlerine ekledi.

VALİ ATIŞ’TAN ÇUKOBİRLİKSPOR’A MORAL DESTEĞİ
VALİ ATIŞ’TAN ÇUKOBİRLİKSPOR’A MORAL DESTEĞİ
İHA
Yayın Tarihi : 2 Nisan 2011 Cumartesi 15:31:04
Güncelleme :2 Nisan 2011 Cumartesi 18:18:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?