2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Çukobirlikspor'da büyük sevinç

Çukobirlikspor yıldız basketbol takımının kaptanı Bertuğ Tatlıtuğ, milli takım kampına çağrıldı.

2009 yılında düzenlenecek Yıldız Erkekler Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek olan Yıldız Erkek Milli Takımı aday kadrosunun İstanbul’da toplanarak çalışmalara başladığını belirten Çukobirklikspor basketbol takımları antrenörü Ersin Berküren, 3 Aralık Çarşamba gününe kadar devam edecek kampa başarılı sporcuları Bertuğ Tatlıtuğ’un da katıldığını söyledi. Berküren, millilerin, kamp sonrası İSCAR turnuvasına katılmak üzere İspanya’ya hareket edeceğini belirtti.

Çukobirlikspor Genel Sekreteri Seyhan Tufan da, yönetimin salon sporlarına verdiği desteğin karşılığını almaya, meyvelerini toplamaya başladığına dikkat çekerek, “Uzun yılardır Adana’dan hiçbir sporcu bu tür kamplara davet edilmiyordu. Yıldız takım kaptanımız Bertuğ’un milli takıma çağrılması bu yüzden bizleri son derece mutlu kıldı. Bu inşallah güzel bir başlangıç olur ve hem kulübümüzden hem de Adana’daki diğer takımlarımızdan çok sayıda sporcu bundan sonra milli takımlara çağrılır. Çukobirlikspor olarak bölge ve ülke sporuna katkı için planlı ve düzenli çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Bertuğ Tatlıtuğ ise, Adana’yı ve kulübünü milli takımda en iyi şekilde temsil ederek kendisinden sonra gelecek arkadaşlarına da yol açmak için çaba harcayacağını söyledi. Tatlıtuğ, milli takıma davet edilmesinin kendisi için büyük onur olduğunu sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Aralık 2008 Pazartesi 17:00:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?