4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Çukobirlikspor’da sevinç rüzgarı

Yerel, grup ve bölgesel karşılaşmalarda aldığı başarılı sonuçlarla adından sıkça söz ettiren Çukobirlikspor’da, şimdi de Basketbol Yıldız Milli Takımı’na 5 sporcu birden vermenin gurur ve mutluluğu yaşanıyor.

23-24 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek olan Basketbol Yıldız B Milli Takımı kampına, Yeşil-Beyazlı kulüpten 5 basketbolcunun davet edilmesi, camiada sevinç rüzgarları estirdi.

1995 doğumlu oyunculardan oluşan ve 2011’de uluslararası yıldız erkekler basketbol müsabakalarında mücadele edecek olan Mili Takım kamp kadrosuna Çukobirlikspor’dan Atakan Yavuz, Melih Güney Yiğit, Oğulcan Özdemir, Doğancan Sevgili ve Emir Acımış da çağrıldı.

Yıldız basketçilerin Milli Takıma davet edilmelerinin kulüp için büyük onur olduğunu kaydeden Genel Sekreter Seyhan Tufan ve Antrenör Ersin Berküren, yaptıkları ortak açıklamada, “Planlı ve düzenli çalışmalarımızın karşılığını böyle bir ödül ile pekiştirmemiz, bizleri son derece mutlu kılıyor. Çalışmalarımızda bizlere önemli destekler sağlayan Çukobirlik Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hamza Öztürk ile Genel Müdür Sayın Fevzi Kılıç’a teşekkür ederiz. Yıldız sporcularımızın milli takıma davet edilmesi, sorumluluğumuzu arttırıyor. Daha çok çalışarak Türk ve Adana basketboluna katkılarımızı sürdürmeyi hedefliyoruz” dediler.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Nisan 2009 Pazartesi 14:07:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?