4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Çukobirlikspor'un gençleri de şampiyon

Çukobirlikspor yıldız takımından sonra genç basketbol takımı da 18 takım arasından Adana şampiyonu olmayı başardı. 5 periyot üzerinden oynanan final karşılaşmasında Çukurova Üniversitesi’ne 3-1’lik üstünlük sağlayan ve son karşılaşmayı 108-68 kazanan yeşil-beyazlı genç basketçiler, bu sonuçla Kahramanmaraş’ta 1-5 Nisan tarihleri arasında yapılacak bölge şampiyonasına katılmaya hak kazandılar.

Çukobirlik Kulüp Genel Sekreteri Seyhan Tufan, son yıllarda Çukobirlikspor basketbol takımlarının Adana, grup ve Türkiye şampiyonalarında aldığı başarılı sonuçlarla adından söz ettirdiğine dikkat çekerek, “Adana şampiyonu olan yıldız takımımız, bilindiği gibi Gazilantep’te yapılan bölge müsabakalarında da ilk sırayı aldı. Ardından genç takımımızın Adana şampiyonu olması ve bölge müsabakalarına katılmaya hak kazanması, bizleri son derece gururlandırdı ve sevindirdi. Hedefimiz; bölge şampiyonasından da birincilikle dönmek. Bizlere bu mutluluğu yaşatan teknik kadromuzu ve sporcularımızı gönülden kutluyoruz” dedi.
Planlı ve ciddi çalışmalarının karşılığını almaktan dolayı sevinçli olduklarını kaydeden antrenör Ersin Berküren ise başarının kolay elde edilmediğini, yönetimin sağladığı destek, uyumlu ve çok çalışma sonucu amaçlarına ulaştıklarını söyledi.

Genç sporcularını kutlayan Berküren, tribünlerde kendilerini yalnız bırakmayan ailelere de teşekkür etti.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Mart 2009 Cuma 14:26:41
Güncelleme :27 Mart 2009 Cuma 14:36:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?